Ezan susmaz, İsrail kaybeder

En başta ifade etmek gerekir ki, İslâm’ın nişanı, şeairi olan Ezan-ı Muhammediyi (asm) susturmak dün de mümkün olmamıştı, bugün de mümkün olmaz, inşallah yarın da mümkün olmayacak.Velev...

En başta ifade etmek gerekir ki, İslâm’ın nişanı, şeairi olan Ezan-ı Muhammediyi (asm) susturmak dün de mümkün olmamıştı, bugün de mümkün olmaz, inşallah yarın da mümkün olmayacak.
Velev ki lâfzı susturulmuş olsa, onun dâveti, çağrısı, kalpleri fethi susmaz, durmaz ve durdurulamaz inşallah. Ezan-ı Muhammedi’yi (asm) susturmak, unutturmak, gizlemek isteyen İsrail dahi olsa bu böyledir ve böyle olacaktır inşallah.

Bilindiği üzere bir müddetten beri İsrail, başka yaptığı binlerce haksızlık ve zulümlere “Ezan-ı Muhammedi’yi (asm) yasaklama”yı da ilâve etmek istiyor.

İsrail’de aşırı sağcı milletvekilleri tarafından hazırlanan ve Yasama İşleri Bakanlık Komisyonunda Pazartesi günü (13 Şubat 2017) onaylanan “sabah ezanının hoparlörle okunmasını yasaklayan” yasa tasarısının, 15 Şubat Çarşamba günü (bugün) İsrail parlamentosu Knesset’te oylanması bekleniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar