Yeni yıl, eskimez dert

Keşke yılların bitmesiyle birlikte dertlerimiz de bitmiş olsaydı.Maalesef günler, aylar ve yıllar sona erdiği halde kökleri derinlere inmiş dertlerimiz bitmiyor. Elbette ülkemizin karşı karşıya olduğu problemler ve...

Keşke yılların bitmesiyle birlikte dertlerimiz de bitmiş olsaydı.
Maalesef günler, aylar ve yıllar sona erdiği halde kökleri derinlere inmiş dertlerimiz bitmiyor. Elbette ülkemizin karşı karşıya olduğu problemler ve dertler çaresiz değildir. Ne var ki bu çareleri bugün itibarıyla icra safhasına koyabilmiş değiliz.

Türkiye’nin ekonomik, siyasî, sosyal ve başka pek çok konularda katmerleşmiş dertleri vardır. Aynı şekilde eğitim konusunda da ciddî sıkıntılar var. Belki de bu sıkıntıların tamamı iyi işleyen bir hak, hukuk ve adalet sistemiyle çözülebilir.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, 2016’yı geride bırakıp 2017’ye girerken bu dertlere dikkat çekmiş. Başka uzmanların da ifade ettiği sıkıntıları gündeme taşıyan Koç, “Gün, sahip olduğumuz yüksek potansiyeli ortaya çıkaracak bir planlama ve iş birliği ile el ele vererek her zamankinden daha fazla çalışma, yeni büyüme ve başarı hikâyeleri yazma günüdür” demiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar