Acıya seyirci kalma!

Kanlı, insafsız ve vicdansız teröristler bu defa Cizre’den vurdu.Şırnak Valiliği’ne dayandırılan açıklamaya göre PKK’lı teröristler bomba yüklü kamyonla Cizre İlçe Emniyet...

Kanlı, insafsız ve vicdansız teröristler bu defa Cizre’den vurdu.
Şırnak Valiliği’ne dayandırılan açıklamaya göre PKK’lı teröristler bomba yüklü kamyonla Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğine saldırı düzenledi ve binayı tanınmaz hale getirdiler.

Çevik Kuvvet Grup Amirliğine yaklaşık 50 metre uzaklıktaki polis kontrol noktasında bomba yüklü kamyonun patlatılması sonucunda 11 polisin şehit olduğu ve 80 kişinin de yaralandığı ifade ediliyor. Bu menfur saldırıyı lânetle kınarken şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor ve başta yakınları olmak üzere milletimize başsağlığı temenni ediyoruz.

Türkiye’nin kanayan en derin yaralarından biri terördür. Yarım asrı aşan ciddî bir mücadele var. Teröristler akla ve hayale gelmeyen çirkinliklere, cinayetlere ve zulümlere imza atıyorlar. Her defasında “Bu son olsun” denilen o kadar çok cinayet işliyorlar ki millet şok oluyor.

Belki son olmayacak, ama Cizre saldırısının, Cizre cinayetinin son olmasını dileyelim ve duâ edelim.

Bununla birlikte terör meselesinin hiçbir sûrette ihmâle gelmeyeceğini ve hamâsetle de çözülemeyeceğini görmek icâb etmez mi? Türkiye’nin elbette pek çok meseleleri vardır, ama ne olur terör meselesinin ‘mücadele edilecek birinci düşman’ olduğu akıldan hiç çıkarılmasın. Âmiyâne tabirle söylemek gerekirse ‘ağzımızla kuş tutsak’ dünyanın en hızlı kalkınan ülkesi olsak ve gerçekten zengin olsak; ama kanlı terör hadiseleri böyle devam etse hedeflerimize ulaşmış olur muyuz? Hayır, hayır, hayır!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
27 Mayıs hatırası 27 Mayıs 2018 | 151 Okunma Önce aile, hemen eğitim 13 Mayıs 2018 | 124 Okunma Filistin’e sanatla destek 06 Mayıs 2018 | 106 Okunma Türkiye’nin asıl ihtiyacı nedir? 29 Nisan 2018 | 76 Okunma Madem öyle niçin böyle? 22 Nisan 2018 | 108 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar