İşte CHP’nin gerçek yüzü

"Avrupa Birliği Ankara'ya itidal çağrısında bulundu." Bu ifadeler, İsviçre'nin en çok satan gazetelerinden Neue Zürcher Zeitung'un dünkü manşetinde yer alıyor.AB'den gelen açıklamalar tam da Avrupa'da böyle bir...

"Avrupa Birliği Ankara'ya itidal çağrısında bulundu." Bu ifadeler, İsviçre'nin en çok satan gazetelerinden Neue Zürcher Zeitung'un dünkü manşetinde yer alıyor.
AB'den gelen açıklamalar tam da Avrupa'da böyle bir hava oluşturmak için yapılan açıklamalar. Hollanda'nın barbarlığına, faşist uygulamalarına neredeyse tek bir atıfta bulunmaksızın Türkiye'yi hedefe koymaları boşuna değil.
Amaç, Türkiye'ye karşı toptan bir savaş yürütmek. Türkiye'nin kendi kaderini belirleme hakkını elinden almak. Kendisi için hayati derecede önem arz eden hükümet sistemi değişimine engel olmak. Yapmaya çalıştıkları şey, bu değişimi Türkiye vatandaşlarının nazarında hem imkânsız, hem de gayrimeşru göstermek.
Değil mi ya? Türkiye'de Avrupa'nın, AB'nin istemediği hangi değişim olabilir ki? Onlara ve bizim Batıcılara sorsanız "bu ülkedeki bütün değişimlerin kaynağında Avrupa'nın teşvikleri ve hatta zorlamaları etkili olmuş"tur.
Yaratılmak istenen algı bu.
Hayır cephesi küreselleşmiş durumda. Küresel alandaki bütün şer kuvvetleri 16 Nisan'daki referandum için hayır kampanyası yürütüyor.
Mesele sadece anayasa değişikliğine evet diyenlerin konuşma haklarının ellerinden alınması değil. Aynı zamanda koordineli şekilde hayır kampanyasının yürütülüyor olması.
Neymiş CHP, Avrupa'daki programlarını iptal etmiş! Sanki CHP'nin Avrupa'da hayır propagandası yapmasına ihtiyaç var. Batı'daki bütün Türkiye düşmanları CHP adına kampanya yapıyorlar zaten.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.771 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.906 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.747 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.800 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar