Teröristler kadar işbirlikçileri de suçludur!

Bir önceki yazımı şu cümlelerle bitirmiştim: "Terör örgütleri köşeye sıkıştıkça daha çok canımızı yakmak için uğraşacak. Ancak ne olursa olsun başaramayacaklar; ne olursa...

Bir önceki yazımı şu cümlelerle bitirmiştim: "Terör örgütleri köşeye sıkıştıkça daha çok canımızı yakmak için uğraşacak. Ancak ne olursa olsun başaramayacaklar; ne olursa olsun Türkiye kazanmaya devam edecek."
Ne acıdır ki yılbaşı gecesi İstanbul'da bir katliam yaşandı. Bizim ülkemizde, bizim vatandaşlarımıza yönelik menfur bir saldırı gerçekleşti. Alçakça bir terör saldırısı bu. Tekrar söylüyorum, hedefi devletimiz, milletimiz, birliğimiz ve dirliğimiz.
Saldırının arkasında hangi terör örgütünün bulunduğunun da bir önemi yok esasında. Muhtemelen caniler DEAŞ mensubu.
Türkiye, bugün itibariyle DEAŞ'la da, PKK'yla da, FETÖ'yle de mücadele ediyor. Her birinin hedefi konumunda. Son bir ay içinde bu üç örgütün de kirli ve kanlı yüzlerini görmüş olduk.
Türkiye dışarıda, kendi sınırları dışında DEAŞ'a kök söktürüyor, hiçbir ülkenin başaramadığı ölçüde başarılı bir mücadele yürütüyor. DEAŞ bunu engellemek için İstanbul'a saldırıyor. Tıpkı PKK'nın Beşiktaş'ta ve Kayseri'de yaptığı gibi. Kısa vadeli hedef, Türkiye kamuoyunu demoralize etmek ve devlete sınır dışında yürüttüğü terörle mücadele programından vazgeçmesi için baskı yapmasını temin etmek. Asıl amacın ne olduğunu ise hepimiz biliyoruz, Türkiye'nin istiklaline, istikrarına ve istikbaline kastetmek!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkan Erdoğan’ın Afrika ziyareti 25 Temmuz 2018 | 7.773 Okunma Bu zulüm düzeni yıkılacak elbet 23 Temmuz 2018 | 5.907 Okunma İsrail’in tehlikeli oyunu 21 Temmuz 2018 | 4.747 Okunma Kendi sesimize kulak verelim, dış seslere değil 19 Temmuz 2018 | 4.800 Okunma Hesaplaşmamız sürmeli 18 Temmuz 2018 | 6.286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar