CHP-HDP el ele mücadelede!

PKK terör örgütüyle bağlantıda olduğu gerekçesiyle yargılanan ve halen cezaevinde bulunan HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş 17 Mart 2015 günü grup toplantısı için kürsüye...

PKK terör örgütüyle bağlantıda olduğu gerekçesiyle yargılanan ve halen cezaevinde bulunan HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş 17 Mart 2015 günü grup toplantısı için kürsüye çıktığında üzerinde çalışıldığı anlaşılan bir cümleyi müstehzi bir ifadeyle üç kez okudu:

Seni başkan yaptırmayacağız!

Seni başkan yaptırmayacağız!

Seni başkan yaptırmayacağız!

"Sen" dediği 13 yıl boyunca girdiği her seçimden oyunu artırarak çıkan ve 2014 Ağustos'unda Cumhuriyet tarihinde bir ilk olmak üzere doğrudan halk oyuyla ve ilk turda Cumhur'un Başkan'ı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'dı.

"Biz" bir gizli özneydi.İçini kimlerin doldurduğu kısa sürede netleşti: PKK + FETÖ + DHKPC + DEAŞ + Bölgeyi ve Türkiye'yi karıştırmak için yerli uşaklar ve taşeronlar satın alan küresel güçler ve onların emrindekiler.

Erdoğan hedef tahtasına konuldu. İftira, karalama, şeytanlaştırma başladı. Sultan, diktatör, Yezit vesaire dediler.

7 Haziran seçimlerine gidilen süreçte HDP ile eş zamanlı olarak PKK yöneticileri, terör destekçisi yerli ve yabancı gazetelere konuştu ve Erdoğan üzerinden Türkiye'yi tehdit etti. Yerelde ise bölge halkı canıyla, malıyla, çoluk çocuğuyla korkutuldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar