Şu fani dünyada kim kimle yatıyor

TÜRKİYE’nin hepimizi dibe iten havasından kurtulmanın yolunu buldum.Netflix’te “Affair” dizisini izliyorum.“İlişkiler” yani... Modern Dallas dizisiŞu fani dünyada kim kimle yatıyorDizinin ikinci sezonunun...

TÜRKİYE’nin hepimizi dibe iten havasından kurtulmanın yolunu buldum.
Netflix’te “Affair” dizisini izliyorum.
“İlişkiler” yani... Modern Dallas dizisi
Şu fani dünyada kim kimle yatıyor
Dizinin ikinci sezonunun 11’inci bölümünde durum şöyle:
***
- Dört çocuklu başarısız yazar Noah, karısı ve 4 çocuğu ile gittiği sayfiye kasabasında Allison adlı garson kadınla tanışıp yatmaya başlıyor.
***
- Allison’un kocası Cole ise, erkek kardeşinin sevgilisi ile yatmaktadır.
***
- Bu arada Cole’un erkek kardeşi, başarısız yazar Noah’ın en büyük kızıyla yatar ve kız ondan hamile kalır.
***
- Bunlar olurken, hâlâ Cole’la evli olan Allison, yeni sevgilisine kızınca, gidip mahallenin barını işleten kötü adamla yatar.
***
- Kocasının garson sevgilisiyle ilişkisi olduğunu öğrenen ve o zamana kadar en namuslu diye bildiğimiz 4 çocuk annesi Helene gidip kocasının en iyi arkadaşı ile yatar.
***
- Başarısız yazar Noah’ın, sevgilisinin kayınbiraderi ile yatan büyük kızı bu arada en yakın kız arkadaşı ile lezbiyen ilişkiye başlar.
- Başarısız yazar Noah’ın eşi Helen’le yatan en iyi arkadaşı, aynı zamanda yazarın yeni sevgilisinin en iyi kız arkadaşı ile yatar.
***
- Bütün bunlar olurken, başarısız yazarın hâlâ boşanamadığı karısı Helene, çocuklarının mide ameliyatını yapan doktorla yatmaya başlar ve bunu hâlâ boşanamayıp ayrı yaşadığı eşi başarısız yazar Noah’a anlatır.
***

- Başarısız yazar Noah yeni sevgilisinin eski kocasıyla yeniden yattığını öğrenince delirir ve en iyi arkadaşının evine teselli bulmaya gider.
***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İlk milli muharip uçağımız KAAN’ın arkasındaki hazin hikaye 02 Mart 2024 | 2.838 Okunma Cem Yılmaz: Artık samimi olun; sizce kahraman mıyım, dayaklık mıyım? 21 Kasım 2023 | 278 Okunma Dün yapay zekâya “Bana Fatih Altaylı gibi cesur bir muhalif yazı yaz" dedim, işte yazısı 12 Kasım 2023 | 1.565 Okunma Dün gece bir de Zekeriya Öz bulsalardı bu sabah nasıl bir Türkiye’ye uyanacaktık? 09 Kasım 2023 | 4.937 Okunma Haydi Uğur Dündar’ı anladım ama o salonda kalkacak tek bir karşı el yok muydu? 08 Kasım 2023 | 1.049 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar