Bu CHP’liler iner döver de bizi!

Referandum’a sayılı günler kala CHP’nin sinir sistemi iyiden iyiye bozuldu.. Televizyona çıkıp beni de yedi sülalemi de denize dökmeyi vaat eden Hüsnü Bozkurt; “.. kusura bakmayın, maksadımı...

Referandum’a sayılı günler kala CHP’nin sinir sistemi iyiden iyiye bozuldu.. Televizyona çıkıp beni de yedi sülalemi de denize dökmeyi vaat eden Hüsnü Bozkurt; “.. kusura bakmayın, maksadımı aştım..” falan dedi mi?.. Kılıçdaroğlu’nun; ‘kabul edilemez’ bulduklarını söylediği bu söz nedeniyle ‘denizdökümcü Hüsnü’, partiden ihraç istemiyle disipline sevk edildi mi?.. Haa demek ki kimse kimseyi kandırmasın bu gerilim stratejisi bizzat parti tarafından verilmiş bir kararın uygulanması.. Köşeye sıkıştıkça çılgına dönmüş gibi saldırıyorlar..  Daha Hüsnü’yü tartışırken bu defa Tuncay Özkan çıktı karşımıza.. Otobüsle Trabzon Maçka'da referandum çalışması yapıyordu.. Park yapılması yasak olan caddede otobüsü durdurup tepesine çıktı ve nutuk atmaya başladı..
“.. Burada duraklamak yasak..” diyen polis memuruna, elindeki mikrofonla, yüksek desibelli bir şekilde;   “… Çekil oradan terbiyesiz, edepsiz seni. Defol oradan, it.. ” diye bağırdı.. ‘Halkçı’ partinin temsilcisi, halka bir sesleniyordu, duymanız lazım.. Derken bir başka CHP’li.. Muharrem İnce, Yalova’da referandum çalışması yapıyor.. Diyorlar ki, şurada bir ‘hayır’ pankartı vardı, o düşmüş..  Bu abinin de elinde mikrofon.. “… afişi keseni oraya asın talimatı verdim..” Şaka yapıyor aslında.. Fakat nedense hiç komik değil.. Peki ama bu hırçınlık neden?.. Çaresizlikten mi?.. Kaybetmişlikten mi?.. Bundan bir adım sonrası ne peki?.. Seçim otobüsünden inip dövecek misiniz bizi?.. Hiç şaşırmayız..

Hangisi gerçek Kılıçdaroğlu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz için ‘kontrollü darbe’ diyor.. Bu FETÖ’nün darbe ve işgal girişimi gününden bu yana yükselttiği ana tez.. Kılıçdaroğlu’nu o koltuğa oturtan irade belli  ki, 15 Temmuz için de bu değerlendirmenin yapılması, halkın buna inandırılması talimatı vermiş.. Kılıçdaroğlu da görevini yapıyor.. Peki Hangisi ‘Gerçek Kılıçdaroğlu?’.. ‘Darbenin siyasi ayağını ortaya çıkarın’ diyerek hükümeti sıkıştıran Kılıçdaroğlu mu yoksa;  “…ortada darbe-marbe yok, dolayısıyla siyasi ayağı-askeri ayağı falan da yok, bunlar birer tiyatro..” diyen Kılıçdaroğlu mu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.967 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar