Kemalistim işsizim!

Aydın Doğan’ın işten çıkarttığı televizyon sunucusu soluğu Anıtkabir’de almış..“Çok yalnızım be Atam” lezzetinde bir fotoğrafla yaşadığı mağduriyeti...

Aydın Doğan’ın işten çıkarttığı televizyon sunucusu soluğu Anıtkabir’de almış..
“Çok yalnızım be Atam” lezzetinde bir fotoğrafla yaşadığı mağduriyeti paylaşıyordu kitlesiyle.. Düşünsenize, medyanın en Atatürkçü patronu Aydın Doğan’a Anıtkabir fonlu fotoğrafla cevap vermiş arkadaş.. Ne acı.. Halen kayıtlı (yani iş arayan) 3 milyon 647 bin işsizimiz var..
Birinin bile aklına gelmiyor bu ajitasyon.. Eskiden yıkım ekiplerini durdurmak için gecekondusuna Türk bayrağı asan tipler vardı. Atatürk’ü kendi çıkarlarına malzeme yapan bu adamları gördükçe, o uyanık gecekonducular geliyor gözümün önüne.. Düşün artık Mustafa Kemal’in yakasından.

Ezanlar CHP’nin ilgi alanında

Gürsel Tekin, İsrail’de kısılan ezan sesinin takipçisi olacaklarını söylemiş.. Bizim açımızdan büyük ilerleme.. Bu memlekette ezanları susturan bir siyasi partinin, gün gelip de ezan sesi üzerinden İsrail’e ayar vermeye başlaması, sahiden çok önemli.. Daha çok yeni, bir parti meclis üyeleri sabah ezanından rahatsız olup müezzin kesmeyi vaat ettiğinde, tam kadro arkasında durmadılar mı?.. Daha çok yeni, bir milletvekilleri, ezanın mikrofondan okunmamasını isteyerek, mikrofonla okunan ezanın kulakları tırmaladığını söylerken ona sahip çıkmadılar mı?..

Bırakın bu işleri..

ABD’de çocuk gelinler

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.964 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 245 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar