G.Saray artık ‘Lise’nin okul takımıdır

Bülent Tulun geçenlerde A Spor'daydı… Dayanamadım canlı yayına bağlandım. Bazı şeyler sordum o da cevap verdi… Tabii ki verdiği cevap kendi dönemi yani Ünal Aysal döneminin cevabıydı. Sizin bu...

Bülent Tulun geçenlerde A Spor'daydı… Dayanamadım canlı yayına bağlandım. Bazı şeyler sordum o da cevap verdi… Tabii ki verdiği cevap kendi dönemi yani Ünal Aysal döneminin cevabıydı. Sizin bu sütunlarda gördüğünüz tablolar arka arkaya 4 önemli dönemin rakamlarını içeriyor. İtiraz eden varsa buyursun etsin onu da yazarız. Galatasaray niye böyle? Tartışmaya hiç gerek yok… Galatasaray Liseliler "Ufak olsun bizim olsun" diyerek kulübü bu hale getiriyorlar. Yoldaki Galatasaraylı taraftarla da dalga geçiyorlar. Bakınız Adnan Polat diyor ki, "Benden evvelki dönemde bırakın yönetimi, GS Store'larda çalışanları işten çıkardım. Mahkemeye versem hepsi hapis yatardı. Ama Ünal Aysal gelince hepsini işe aldılar." Galatasaray'da bazı şeyler değişmiyor. Yıllardır İnan Kıraç vardı. Hala var ama şu anki veliahtı Duygun Yarsuvat. Ekipte Çene Serdar, Ahmet Ocaklı var. Bir de ilave KDV Cenk Ergün var. Kulübe girecek üyeleri onlar seçiyor. Yani Galatasaray'ın geleceğini belirliyorlar. Bunlara karşın bir de Fatih İşbecer diye genç, heyecanlı, bilgili ve dürüst bir iş adamı vardı. Bu arkadaşı hiç tanımam. Bir gün dedi ki; "Galatasaray Kulübü gittikçe fakirleşiyor, kulüp fakirleştikçe birileri zenginleşiyor."
Peki Fatih İşbecer bunu söyledi ve sonu ne oldu? Ben söyleyeyim. Datça bademi oldu, San Francisco'da yaşıyor. Galatasaray'da da orta oyunu devam ediyor. Birileri birilerini yine yiyecek. Çünkü o ARGE şirketine yaptırılan araştırma kasada duruyor. Bu dört dönem içinde ARGE şirketinin yaptığı araştırmada verdiği belgede en düzgün dönem Adnan Polat… Ben şu anki Başkan Dursun Özbek'e yine soruyorum, "Bu listeyi niye açıklamıyorsunuz." Ya da Adnan Polat'a şöyle bir cümle söylediniz mi, "Senin dönemin yolsuzluğun en çok yapıldığı dönem olsa liste çoktan açıklanırdı." Sonra Galatasaray takımı çıkıyor, hayatında ilk defa Avrupa kupalarına katılan bir takımdan 2 gol yiyor. Bence az bile yedi. Bu kadar şahsiyetsiz ve kişiliksiz oynayan bir Galatasaray takımı görmedim. Normal kulüp başkanları seyirci ile oynuyor. Bunları alan teknik direktörler futbolcularıyla kişilik savaşına giriyorlar, sonra da Galatasaray kaybediyor.
Aslında kaybeden Galatasaray değil, Galatasaray Spor Kulübü. Uzun zamandır Galatasaray Lisesi okul takımıdır. Arkadaşlar son yıllarda Galatasaray'a gelen teknik direktörleri şu andan geriye doğru sayalım… Tudor ne yapmış, kariyeri ne? Sıfır… Ondan önceki Riekerink, Mustafa Denizli, Hamza Hamzaoğlu, ondan evvel de Prandelli… Teknik direktörlükte ununu eleyip eleğini asan Denizli hariç diğer isimler Galatasaray'ı çalıştıracak kapasitede isimler mi bir bakın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay Beşiktaş’ın başına gelenler! 17 Mart 2024 | 284 Okunma Pozisyonun temas noktası dışarıda 11 Mart 2024 | 529 Okunma İkisi de keyif verdi, kalite kazandı 09 Mart 2024 | 177 Okunma Türkiye’de olduğunu anlamalı 04 Mart 2024 | 719 Okunma F.Bahçe’de kaçak dövüşenler var 03 Mart 2024 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar