Fener Tudor sayesinde

İki takımın futboluna baktığınızda kötü.Galatasaray, topla çok eveleyip geveledi.Topla çok fazla oynadı ama hikaye.Çünkü topların yönünü değiştirerek rakibin üzerine gidemedi. Yani...

İki takımın futboluna baktığınızda kötü.
Galatasaray, topla çok eveleyip geveledi.
Topla çok fazla oynadı ama hikaye.
Çünkü topların yönünü değiştirerek rakibin üzerine gidemedi. Yani rakip defansın dağılmasını sağlayamadı.
Fenerbahçe, tamamen defans yaptı.
"1-2 pozisyon yakalarsam atarım" dedi, nitekim birini attı. İki takım da bu sezonbulundukları yeri inkar etmeyen bir futbol oynadılar. Peki bu maç neyi gösterdi?
Bu maç kesinlikle şunu gösterdi: Tudor'dan Galatasaray'a teknik direktör olmaz.
Fenerbahçe'den daha fazla top yapan bir orta sahan var. Biraz da topu kenarlara indirebildin.
Çok da korner attın. Topları kenara indirdiğinde, çok korner attığında gol yapma şansın yüzde 5. Yüzde 10 bile değil. Her topu Volkan aldı, her topa defans vurdu. Galatasaray'da kafa topu vuracak oyuncu yok. Pardon var! Peki kim bu? Eren Derdiyok. Peki o nerede? Tudor'un yanında. Peki Tudor, onu kaçıncı dakikada oyuna sokuyor? 80. dakikada. O girdikten sonra rakibin stoperleri zor duruma düşüyorlar. Sarı kart görüyorlar ve Galatasaray faul kazanıyor. Peki, Podolski'yi en uçta oynatıyorsun, Derdiyok girene kadar Podolski yok. Niye? Çünkü yeri orası değil.
Lukas Podolski ceza alanı dışında pozisyon bulacak, şut atacak.
Peki, Yasin ile Bruma ne yapıyorlar? İkisini toplasan bir adam yapıyor. Yine peki.... O zaman Galatasaray takımı sahaya kaç futbolcu eksik çıkmış oluyor?
Yasin artı Bruma 1, Podolski de kayıp etti 2. Derdiyok kafadan yok etti 3.
Teknik adam kim, Tudor. Geçin beyler. 80. dakikadan sonra Galatasaray normal dizilişini buldu. Ama iş işten geçmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay Beşiktaş’ın başına gelenler! 17 Mart 2024 | 284 Okunma Pozisyonun temas noktası dışarıda 11 Mart 2024 | 529 Okunma İkisi de keyif verdi, kalite kazandı 09 Mart 2024 | 177 Okunma Türkiye’de olduğunu anlamalı 04 Mart 2024 | 719 Okunma F.Bahçe’de kaçak dövüşenler var 03 Mart 2024 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar