Kıyakçılığın sonu ayakçılıktır

Şimdi hakeme soruyorum: Volkan’ın, Cikalleshi’yi ilk tuttuğu yer neresi? Sonra tutmaya ne kadar devam ediyor? Trabzonspor-Beşiktaş maçından sonra dün geceki karşılaşma hiç çekilmedi... Yalan yok... Yavan...

Şimdi hakeme soruyorum: Volkan’ın, Cikalleshi’yi ilk tuttuğu yer neresi? Sonra tutmaya ne kadar devam ediyor?

Trabzonspor-Beşiktaş maçından sonra dün geceki karşılaşma hiç çekilmedi... Yalan yok... Yavan, zevksiz, keyifsiz bir maç oynandı dün gece Kadıköy'de. 90 dakika boyunca daha iyi oynayan taraf Akhisar'dı... Daha fazla mücadele eden taraf Akhisar'dı. Daha fazla pozisyona giren takım Akhisar'dı. Gol kaçıran takım Akhisar'dı. Şanssız olan takım Akhisar'dı.
Peki soruyorum: Dün akşam Fenerbahçe ne yaptı? Hiçbir şey...
İlk atılan golde kornerden gelen topa rakip kafayı vuruyor ve kendi ağlarına yolluyor. İkincide kaleye şut attılar, geçen hafta olduğu gibi rakipten birine çarptı Souza'nın önüne düştü. O da golü attı. Üçüncü gol var, zaten artık orada maç bitmişti. Akhisarlı oyuncu, bireysel bir hata yaptı, Lens bireysel becerisiyle gidip golü attı. Zaten dakika 90'dı... Fenerbahçe kalecisi Volkan'ın bir pozisyonu var rakibini indirdiği. Dakika 49... Hakem yorumunu sarı kart olarak yaptı. Orada bariz gol şansı var deyip, tercihini kırmızıdan yana kullansa Fenerbahçe 40 dakika 10 kişi oynayacaktı.
Şimdi hakeme soruyorum:
Volkan'ın, Cikalleshi'yi ilk tuttuğu yer neresi? Sonra tutmaya ne kadar devam ediyor? Volkan, Cikalleshi'yi tutmasa Fenerbahçe'nin iki stoperi Cikalleshi'yi yakalayabilir mi? Volkan, Cikalleshi'yi tutmasa, Cikalleshi topu boş kaleye topu vurabilir mi? Volkan, Cikaleshi'yi indirmese Cikaleshi topla birlikte kaleye kadar gidebilir mi? Evet, evet, üçüne de evet!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 486 Okunma İyi ki yabancı geldi 15 Nisan 2024 | 870 Okunma Yönetimi de yakacaktı! 14 Nisan 2024 | 251 Okunma Bu kara gecede herkesin payı bulunuyor 08 Nisan 2024 | 643 Okunma Musrati neden yedekte oturuyor! 05 Nisan 2024 | 194 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar