Atiba laboratuvarlık!.

Stattakilerin, televizyon başındakilerin verdikleri paraları helal ettiren bir maç oldu. İki takım da futbol oynamayı düşündü. Oyunu çirkinleştirmediler, herkese keyif verdiler. Bu maç Beşiktaş'ın bence...

Stattakilerin, televizyon başındakilerin verdikleri paraları helal ettiren bir maç oldu. İki takım da futbol oynamayı düşündü. Oyunu çirkinleştirmediler, herkese keyif verdiler. Bu maç Beşiktaş'ın bence şampiyonluk maçıydı. Eğer bu maçta Beşiktaş mağlup olsaydı hem kendilerinin aklı karışacaktı hem de rakipleri iştahlanacaktı. Şimdi rakiplerinin hevesleri kursaklarında kaldı. Dün gece bence maçın kilit adamı Cenk Tosun'du. Güzel bir gol attı.Sonra inanılmaz 2 gol kaçırdı. Sonra ceza alanına kendi arkadaşlarına Trabzon kornerinde yardıma gitti, Rodallega'ya gol attırdı.
Yani maçın Beşiktaş açısından gizli ve eksi kahramanı Cenk'ti. Aboubakar bu takıma kesin şart. Çünkü attığı gol kolay gol değil.
Yalnız bu Atiba'yı Amerika'ya özel bir laboratuvara gönderip bu adamda nasıl bir adale, ciğer var ve beyin var inceletmek lazım. Adamı yolda görsen pek de futbolcuyabenzetemeyebilirsin. Takım elbise giydirsen, kravat da taksa düzgün bir muhasebeci tipi olabilir.
Ama adam saçından, ayak tırnaklarına kadar futbolcu.
Bunu 4. golü attığı için söylemiyorum, sahada yaptığı işlerden dolayı söylüyorum. Beşiktaş'ta şu gitse kötü olur, bu gitse kötü olur diyorlar. Atiba giderse ne olacağını hep beraber göreceğiz. Bu maçın çok fazla tekniği, taktiği olmaz çünkü öyle bir maçki Rus ruleti gibi. İki tarafa da dönebilirdi ama daha fazla ihtiyacı olan kazandı.
Trabzonspor için kolay bir maç değildi. Çünkü Trabzonspor henüz yeni kurulan bir takım. Yeni yapılan statla birlikte takımı hazırlamaya çalışıyorlar ama eski Trabzon şu anda yok. İyi yolda giden bir Trabzonspor var. Herkes mücadele ediyor, herkes iyi niyetle koşuyor. Takım olarak oynuyorlar. Ancak dün Beşiktaş karşısında bir hata yaptılar... 60. dakikadan sonra Gökhan Gönül'ün üzerine daha fazla çalışsalardı maç da farklı olabilirdi.
Bir türlü Gökhan'ın o bölgesine fazla giremediler. Halbuki her geldikleri ve girdikleri yer, tehlike yarattıkları yer o taraftı.
Trabzonspor sadece kaybetti. Ama ben Trabzonspor'u beğendim, iyi yoldalar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 486 Okunma İyi ki yabancı geldi 15 Nisan 2024 | 870 Okunma Yönetimi de yakacaktı! 14 Nisan 2024 | 251 Okunma Bu kara gecede herkesin payı bulunuyor 08 Nisan 2024 | 643 Okunma Musrati neden yedekte oturuyor! 05 Nisan 2024 | 194 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar