Cumhurbaşkanı Erdoğan keşke 30 yıl önce gelseydi

Bazıları der ki; "Erman yağcı..." Benim siyasetle hiç işim olmaz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan faydalanın abi... Spora yatırım yapıyor. Futbolu çok seviyor. "Yerli oyuncu göremiyoruz" diyor. Görsek...

Bazıları der ki; "Erman yağcı..." Benim siyasetle hiç işim olmaz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan faydalanın abi... Spora yatırım yapıyor. Futbolu çok seviyor. "Yerli oyuncu göremiyoruz" diyor. Görsek yatırım yapacak. Faydalanın. İstesen ceketini verecek çünkü. Keşke 30 yıl önce gelseydi.
Karşılaşma öncesi kadroyu gördüğümde hücum olarak bir şeyler yaparız ama defans dönüşlerinde kolay kontratak yer miyiz diye düşündüm. Ama golleri erken bulduk, oyuna da hakim olduk. Daha da önemlisi bütün takım rakibin her topuna bastı. Bizim takımın teknik kapasitesi yüksek. Rakibin teknik kapasitesi ise zayıf. Üçlü-dörtlü baskı yiyince sonunda topa vuruyorlar. Bizim baskıyı da çözemiyorlar. O zaman da biz kaptığımız topları iyi kullandık. Bunu ilk yarı boyunca yaptık. 2-0 da önde oynayınca çok rahat ettik.
Dün akşamki en önemli şey şuydu: Takımda kötü oynayan oyuncu değil, takımda kötü mücadele eden oyuncu yoktu. Eee zaten bu takım, iyi mücadele ederse rakip takımın teknik kapasitesini götürür.
En az Finlandiya kadar koştuk. O zaman da Finlandiya'dan daha başarılı olduk.
İkinci yarı ilk 15 dakika biraz durduk.
Yunus Mallı yoruldu. Ama Fatih Hoca biraz bekledi. Tahmin ediyorum sakatlıktan korkuyordu.
Üç değişiklik yaptı. Özellikle Emre Mor'u oyuna alınca işin rengi tam değişti.
Maçları İstanbul'da oynarsak seyirciler stadın oynandığı takımın futbolcularına bir şey demiyorlar, diğerlerine küfür ediyorlardı.
Ama Allah var iyi tezahürat yapıyorlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay Beşiktaş’ın başına gelenler! 17 Mart 2024 | 284 Okunma Pozisyonun temas noktası dışarıda 11 Mart 2024 | 529 Okunma İkisi de keyif verdi, kalite kazandı 09 Mart 2024 | 177 Okunma Türkiye’de olduğunu anlamalı 04 Mart 2024 | 719 Okunma F.Bahçe’de kaçak dövüşenler var 03 Mart 2024 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar