Şampiyonluk şansı artık yok

Galatasaray şampiyon olacakmış! Onu geçin.Olma şansı sıfır. Futbolda bu kadar iddialı konuşulmaz kabul ediyorum ama bu cümleyi söylerken neye dayanarak söylüyorum? Dün geceki sonuca göre değil....

Galatasaray şampiyon olacakmış! Onu geçin.
Olma şansı sıfır. Futbolda bu kadar iddialı konuşulmaz kabul ediyorum ama bu cümleyi söylerken neye dayanarak söylüyorum? Dün geceki sonuca göre değil. Galatasaray'ın sahadaki mücadelesini ve fizik gücünü gördükten sonra bu kanaate varıyorum. Bu saatten sonra bu takımın kondisyon olarak yükleme yapacak hali yok.
Hani elbisede prova yaparsınız ya ceketi pantolonu düzeltirsiniz. Belki öyle ilk 3'e girersiniz.
Yeni teknik direktörle eskisinin arasındaki farkı şöyle gördüm. Eski teknik direktörle futbolcular ayaklarının ucuyla burnuyla oynuyorlardı.
Hani yere düşersek bacaktan kılımız döner falan diyorlardı. Şimdi biraz mücadeleyebaşlamışlar. O da ne kadar? 60 dakika.
Sonrasında güçleri yetmedi. Çünkü bu işler 1 haftada olacak işler değil. Teknik direktör Tudor açısından da şunu söyleyebilirim. Yeni geldiğin bir takımda ikinci, üçüncü idmanda futbolcuyla mücadele etmeyeceksin.
Bruma'da olduğu gibi.
Haa şu olabilir. Yönetim sana der ki "Kardeşim bak. Bu oyuncular teknik adamlarla oynuyorlar. Bunlarla biz mücadele edemedik. Teknik adam da bunlara pembe baktı. Seni öyle bir işe getirdik ki eskiden Türkiye'de öğretmenlere söylendiği gibi, eti senin kemiği benim" mi dedi acaba Galatasaray yönetimi? Onu bilemeyiz.
Tudor'un işi zor.
Çünkü burası Karabük değil. Tudor'un ne yapacağını görmemiz için 5 hafta yeter.
Ama 5 hafta sonra Galatasaray için çok şey geç olmuş olabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 486 Okunma İyi ki yabancı geldi 15 Nisan 2024 | 870 Okunma Yönetimi de yakacaktı! 14 Nisan 2024 | 251 Okunma Bu kara gecede herkesin payı bulunuyor 08 Nisan 2024 | 643 Okunma Musrati neden yedekte oturuyor! 05 Nisan 2024 | 194 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar