Gizli kahraman Atiba’dır

Türkiye’deki futbol kalitesinin düşüklüğünde güzel bir stat, güzel bir zemin ve güzel bir futbol. Teşekkürler Beşiktaş. Evvelki gece Kayserispor güzel oynadı. Futbolu keyif verdi. Dün gece de...

Türkiye’deki futbol kalitesinin düşüklüğünde güzel bir stat, güzel bir zemin ve güzel bir futbol. Teşekkürler Beşiktaş.

Evvelki gece Kayserispor güzel oynadı. Futbolu keyif verdi. Dün gece de Beşiktaş keyif verdi. Bazı takımların futbolcuları sahada koşuyor, mücadele ediyor, ter döküyorlar; bazı takımların başkanları çıkıp saçma sapan konuşup milleti birbirine düşürüyorlar.
Zaten takımları oynasa başkanlar ve yöneticiler konuşmazlar. Ne zaman konuşur başkan ve yöneticiler? Takımları rezalet oynadıkları zaman. Akıllarınca ortalığı karıştırıp, gerilim yaratacaklar. Şimdi size soruyorum; dün geceki Beşiktaş takımından hangi oyuncu Fenerbahçe'ye gidip futbol oynamak ister? Herhalde deli olması lazım!
Beşiktaş'ta işler tıkır tıkır yürüyor. Belli ki takımda arkadaşlık iyi. Sahanın içinde herkes birbirine yardım ediyor. Antrenörle futbolcuların arası düzenli. Beşiktaş'ın başkanı futbolcularına küfür de hakaret de etmiyor. Böyle bir durumda niye Beşiktaşlı oyuncular gidip başka takımda oynasınlar? Deli olmaları, aptal olmaları lazım.
Dün gece Beşiktaş ne yaptı? Öncelikle sahayı iyi parselliyorlar. Birbirleriyle mesafeleri çok iyi ve ayarlı. Ne fazla açılıyorlar ne de gereksiz koşuyorlar. En ilerideki adam ile en gerideki adam arasındaki mesafe 40 metreyi geçmiyor. Blok halinde gidiyorlar. Defans ayrı telden, orta saha ayrı telden, hücum ayrı telden çalmıyor. Daha da önemlisi hiçbir futbolcu rakibe müdahale etmekten çekinmiyor. "Ben çalım yerim, tribün beni kötü görür, rezil olurum" demiyor. Birinci basıyor alamıyor, ikinci basıyor alamıyor, üçüncü basıyor alamıyor, ya dördüncü ya beşinci alıyor. Ama sonunda topu alıyorlar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay Beşiktaş’ın başına gelenler! 17 Mart 2024 | 284 Okunma Pozisyonun temas noktası dışarıda 11 Mart 2024 | 529 Okunma İkisi de keyif verdi, kalite kazandı 09 Mart 2024 | 177 Okunma Türkiye’de olduğunu anlamalı 04 Mart 2024 | 719 Okunma F.Bahçe’de kaçak dövüşenler var 03 Mart 2024 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar