Bumerang!

Kime biraz "poh, poh" yapsan o hemen sapıtıyor Türkiye'de! Bunun en son örneği F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira! Senin takımında futbol oynayacak, pas yapıp topu atacak bir oyuncun var, o da Diego. Ama o maçta yok!...

Kime biraz "poh, poh" yapsan o hemen sapıtıyor Türkiye'de! Bunun en son örneği F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira! Senin takımında futbol oynayacak, pas yapıp topu atacak bir oyuncun var, o da Diego. Ama o maçta yok! İş bitmiş sonra Diego'yu oyuna sokuyorsun.Antalyaspor rakibini iyi tahlil etmiş. Antalyalılar topu kaptıktan sonra "dan, dun" diye vurmadılar. Fenerbahçe maçlarda rakip topu alınca ne yapıyordu? Üçlü veya dörtlü top kimde ise pres yapıp rakibi uzun top atmaya veya çalım yapmaya zorluyorlardı. Ancak Antalyasporlu futbolcular topu uzun vurmadılar, çalım attıkları zaman da rakiplerini çalımla eksiltebildiler. Bu da F.Bahçe'nin oyun planını bozdu!
Antalyasporlu futbolcular Eto'o gibi bir usta da olunca maça iyi başlayıp iyi bitirdiler. Düşünün rakibin kadrosunda Eto'o var ve sahada adeta "futbol resitali" yapıyor. Senin takımında da Diego gibi bir yıldızın var ama o yanında oturuyor! Dün akşam Antalyaspor galibiyeti fazlasıyla hak etti. Çok iyi oynadı ve kazandılar. 
Fenerbahçe'de şu oyuncu çok iyi oynadı diyebilir misiniz? Hayır! Antalyaspor'da şu oyuncu çok kötüydü diyebilir misiniz? Ona da hayır!
Sarı-lacivertli futbolcuların hakem Ali Palabıyık açısından da söyleyebilecekleri hiçbir şey yok! Ali Palabıyık, Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri.
Hata yapmıyor mu? Yapıyor! Ama hiç değilse kafasında şeytan yok. Aslında Fenerbahçe için deplasmanda olabilecek en iyi hakemlerden biri de Ali Palabıyık!
Beşiktaş'ın maç yapmamasını Pereira ve futbolcular siyah-beyazlılara baskı olarak kullandılar. Ama o baskı "bumerang" olarak onlara döndü ve büyük yara verdi. Yarın Fenerbahçe bir maç daha kaybederse bu sefer o baskıyı kim yiyecek? Bunu hiç düşünmediler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vay Beşiktaş’ın başına gelenler! 17 Mart 2024 | 284 Okunma Pozisyonun temas noktası dışarıda 11 Mart 2024 | 529 Okunma İkisi de keyif verdi, kalite kazandı 09 Mart 2024 | 177 Okunma Türkiye’de olduğunu anlamalı 04 Mart 2024 | 719 Okunma F.Bahçe’de kaçak dövüşenler var 03 Mart 2024 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar