Alamazsan yan gelir

Kış kışlığını, kuş kuşluğunu, yokuş yokuşluğunu, postalcı gazete de postalcılığını yapar: Bu sefer de Doğu Perinçek'in programını ballandırmışlar.O partinin...

Kış kışlığını, kuş kuşluğunu, yokuş yokuşluğunu, postalcı gazete de postalcılığını yapar: Bu sefer de Doğu Perinçek'in programını ballandırmışlar.
O partinin adı İşçi Partisi'ydi, değişti, Vatan Partisi oldu, biliyorsunuz. Partide bu kez karta kaçmış tiyatrocular ve işi bitmiş gazetecilerden çok emekli subaylar ağırlıkta... Geçen seçime girmemişlerdi, bu sefer "Türkiye'yi kurtarmak için" en az beş milyon oy istiyorlarmış.
Bildirgelerinde, kredi kartı borçları silinecek falan filan gibi malum teranenin dışında, iki şey dikkatimizi çekti.
Bir: Her ere ve erbaşa ayda bin lira "onur payı" dağıtılacakmış.
Eh, ordu iktidara dönecekse, eratı da bundan "nemalandırmayı" ancak şimdi akıl edebilmişler! Ben onların en şanlı dönemlerinde, 12 Eylül döneminde dört ay erlik yaptım, maaşım 33 liraydı... Bizim günahımız neydi?
İki: İktidara gelirlerse, "Yunanistan tarafından işgal edilen 152 adamız barışçıl yollardan Türkiye'ye kazanılacakmış!"
Buyurun, nur topu gibi bir meseleniz daha oldu.
Nasıl olacak bu iş, Çipras tatlı dil güler yüzle ikna mı edilecek yoksa parayı bastırıp mı alacağız?
Hadi bakalım, federasyon isteyen HDP'ye, uçan balon isteyen CHP'ye, ada isteyen de Vatan Partisi'ne oy versin!
Ada mada derken unutmayın ha, gelirlerse bankalardaki döviz hesaplarınıza da el koyacaklar, genel sekreterleri doğrulamıştı.
Devlet Bahçeli'nin geçen gün belirttiği gibi, "cihad meydanını pehlivansız bırakma Allah'ım!" 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Utanmıyor musunuz? 01 Nisan 2023 | 3.486 Okunma Dağ nerede, fare nasıl? 31 Mart 2023 | 3.254 Okunma Alafortanfonik gelismeler 30 Mart 2023 | 1.201 Okunma Yoksun oğlum sen 29 Mart 2023 | 1.827 Okunma Var biraz da sen oyalan 27 Mart 2023 | 1.155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar