Ekonomik görüşü bile varmış

O partinin seçim kozu ekonomiymiş! Postalcı gazete öyle diyor.Hangi partiymiş bu? Oturduğu yerden herkese para dağıtan Kılıçdaroğlu'nun partisi mi?Yok yahu, MHP!Meğerse MHP'nin de ekonomik numaraları varmış....

O partinin seçim kozu ekonomiymiş! Postalcı gazete öyle diyor.
Hangi partiymiş bu? Oturduğu yerden herkese para dağıtan Kılıçdaroğlu'nun partisi mi?
Yok yahu, MHP!
Meğerse MHP'nin de ekonomik numaraları varmış. Açtık baktık, varmış vallahi. 2001 yılında ekonomiyi batıran adamlardan biri konuşuyor, uyumayın. Nessun dorma!
Birileri Devlet Bahçeli'ye "bak, Kılıçdaroğlu ekonomiden daldı, HDP bile bedava elektrikten sözediyor, sakın geri kalma" demişler, o da bir ucundan kaptırmış.
Yatırım yapanlara vergi indirimi sağlayacakmış. (Büyük yenilik.)
İhracat artışıyla istihdam sağlayanlara da kıyaklar yapacakmış. (Görülmemiş hamle.)
Asgari ücret yükseltilecekmiş. (Panayır pazarlığını izleyemedik, en son kaç liraya çıkmıştı?)
Muhtaç durumda bulunan ailelere "harcama kartları" dağıtılacakmış ama küçük esnafı desteklemek için bu kartlar sadece "oturdukları mahallede" geçerli olacakmış.
Konutu olmayan vatandaşlara sosyal konut sağlanacakmış. (Belki TOKİ falan diye bir örgüt bile kurarlar, bakın bu daha önce kimsenin aklına gelmemişti!)
Çalışanların ücretlerine zam yapılmayacakmış ama bunların gelirleri "ekonomik büyümeden pay alacak şekilde" belirlenecekmiş. (Ben bir şey anlamadım, anlayan beri gelsin.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Utanmıyor musunuz? 01 Nisan 2023 | 3.486 Okunma Dağ nerede, fare nasıl? 31 Mart 2023 | 3.254 Okunma Alafortanfonik gelismeler 30 Mart 2023 | 1.201 Okunma Yoksun oğlum sen 29 Mart 2023 | 1.827 Okunma Var biraz da sen oyalan 27 Mart 2023 | 1.155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar