Ne örgüttü be! 

Bazıları için oldukça yağlı bir ekmek kapısıydı. Üzerine kitaplar yazdılar. Hayal dünyalarını zorlayıp, süslü süslü yorumlar yaptılar. Yıllarca hem kendilerini, hem de Türkiye’yi...

Bazıları için oldukça yağlı bir ekmek kapısıydı. Üzerine kitaplar yazdılar. Hayal dünyalarını zorlayıp, süslü süslü yorumlar yaptılar. Yıllarca hem kendilerini, hem de Türkiye’yi oyaladılar. Bu arada ceplerini doldurup, itibar bile kazandılar! 

Hep abartılı buldum söylediklerini. Herkesin içinde olmak için yarıştığı o kervanın peşine takılmamak için de direndim. 2008 Yılı’nda, Ülke TV’de Mehmet Acet’in sunduğu bir programda, aynen şu ifadeyi kullandım: 

-“Ergenekon, Ergenekon” diyorsunuz. “Ergenekon” dediğiniz, doğrularla yanlışların bir karışımıdır. 

Nasıl üzerime yüklendiler, biliyor musunuz?.. 

Kendilerini “Hizmet Hareketi mensubu” olarak tanıtan FETÖ elemanları, “Ergenekon bir çetedir, bu yorumu yapamazsın” mealinde tepkiler ortaya koydular. 

“Öyle mi?” cevabını verdim: 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar