İzliyorum seni kaset kuryesi 

Öncesi de vardır elbette. Ancak, benim haberdar olduğum ilişki 8-9 yıl evveline dayanıyor. O günlerde bugün olduğu gibi “etkili eleman” değildi. Ciddi destek verdiler kendisine. Eline birtakım bilgiler...

Öncesi de vardır elbette. Ancak, benim haberdar olduğum ilişki 8-9 yıl evveline dayanıyor. O günlerde bugün olduğu gibi “etkili eleman” değildi. Ciddi destek verdiler kendisine. Eline birtakım bilgiler sıkıştırdılar, arkasından güçlü rüzgârlar estirdiler, televizyonlara çıkarıp, parlatma operasyonuna giriştiler. 

Sonra birtakım kumpaslar kuruldu O’nun önünü açmak için. Çirkin oyunlar oynandı. Karşılıklı bir “al-ver” ilişkisi ortaya çıktı. Sürekli olarak birbirlerini beslediler. Kamuoyuna farklı mesajlar verseler de kapalı kapılar ardındaki “örtülü ilişki” bugüne kadar sürüp geldi. Bugün de devam ediyor. 

Şimdi gelelim kasetlere… 

Burhan Kuzu, Remzi Gür ve Melih Gökçek hakkında üretilen kasetlerden, ilk O’nun eline geçtiğinde haberdar oldum. O dönemde kimin verdiği pek net değildi. Ancak, daha sonra ortaya çıktı ki, işin arkasında Pensilvanya ve Fetullah Gülen vardı. 

Bizimki, kasetler eline geçtiğinde son derece mutlu oldu. “Yandaşlarını” etra

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar