Bakan’ın “masum” suikastçısı 

İstanbul Kadıköy’de bir operasyon gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya suikast hazırlığında olduğu bildirilen DHKP-C’li İ.Ö öldürüldü. Olay çok...

İstanbul Kadıköy’de bir operasyon gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya suikast hazırlığında olduğu bildirilen DHKP-C’li İ.Ö öldürüldü. 

Olay çok ciddi aslında: Bir terör örgütü tarafından İçişleri Bakanı’na yönelik suikast hazırlığından bahsediyoruz! Buna rağmen, medyada küçük bir haber olarak yer aldı. Muhalefetten de açıklama yapıp, Süleyman Soylu’ya yönelik bu girişimi kınayan olmadı. 

Şimdi ben neden korkuyorum biliyor musunuz?... 

Yakında İ.Ö denilen bu kişinin bayraklaştırılmasından! Sanmayın ki DHKP-C ya da bir başka terör örgütünden bahsediyorum. Onlar bunu zaten yapacaklar. Benim dikkati çekmek istediğim, başka çevreler. Hani PKK saflarında çatışırken öldürülen Gezi Olaylarının “Kırmızı Fularlı Kızı” vardı ya, O’na yapılanları düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsınız! 

Cengiz Çandar, ne yazmıştı O’nun için: 

“Gezi’nin içimizi ısıtan en güzel gülüşlü meleği… Toprağa düşüp, yıldızlara yükselerek içimizi yine

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar