“Onurlu” ama değer yoksunu! 

İç ve dış siyasete gırtlağımıza kadar gömüldük. Çevremizde, içinde yaşadığımız toplumda olup bitenlere pek bakamıyoruz. Bu arada FETÖ ile de ilgileniyoruz ama bu yapının bizi...

İç ve dış siyasete gırtlağımıza kadar gömüldük. Çevremizde, içinde yaşadığımız toplumda olup bitenlere pek bakamıyoruz. Bu arada FETÖ ile de ilgileniyoruz ama bu yapının bizi sürüklediği ya da bizi bu yapıyla karşı karşıya bırakan zihniyet sakatlığından hiç bahsetmiyoruz. 

Mesela, Fetullah Gülen’e bakıp, “Pornoculuğu bile kutsayan bir din anlayışı nasıl olabilir?” sorusunun cevabını aramıyoruz! 

Bu bizim kronik hastalığımız. Çaresini bulamadığımız için, yıllardır aynı dertler içinde kıvranıp duruyoruz… 

Unutuldu, gitti. Bizim bir Tuncay Mataracı’mız vardı. Türk siyasetinde ibret alınması gereken izler bıraktı. Güneş Motel pazarlıkları sonucu, saf değiştirdi. 11 milletvekiliyle birlikte hareket edip, Adalet Partisi’ni iktidardan düşürdü. CHP’nin iktidara taşınması karşılığında da Gümrük ve Tekel Bakanlığı’nı kaptı. 

Hakkında çok iddialar ortaya atıldı… 

Biz onları bırakalım, somut gerçeklere bakalım. 1980 sonrası, hakkındaki 25 ayrı r

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar