Hayır cephesi iyice dağıttı

Biliyorum çok kızıyorlar ama onlar kızıyor diye gerçeklerin altını çizmekten vazgeçecek değilim. Hatta bir defa daha sıralayacağım: CHP, HDP, MHP’den dışlanan Akşener, Özdağ...

Biliyorum çok kızıyorlar ama onlar kızıyor diye gerçeklerin altını çizmekten vazgeçecek değilim. Hatta bir defa daha sıralayacağım: CHP, HDP, MHP’den dışlanan Akşener, Özdağ, Halaçoğlu ve çevresindekiler, Metin Feyzioğlu gibi isimler, FETÖ, PKK, DHKP-C ve diğerleri. Şimdi onlara bir de Batılı dostları eklendi.

Bunlar “hayır” cephesi. El-ele, kol-kola aynı amaç doğrultusunda mücadele veriyorlar.

Üstelik, iyice dağıttılar. Şu günlerde el altından mesajlar gönderip, milletin kafasını bulandırmaya çalışıyorlar. Halk oylamasında “evet” çıkarsa ne olacakmış, biliyor musunuz? “Tek adam rejimi” başka ülkelerin “Türkiye’yi işgal etmeleri için bir sebep” olarak görülecekmiş. Ülkemiz işgal edilecek, Türkiye’nin nefesi kesilecekmiş.

Saçmalıklarının seviyesini artık bu noktaya kadar getirdiler. Milletin kafasını bulandırmak için sınırları işte böylesine zorluyorlar!

Kendilerine “ulusalcılar” adını verenler bunu yaparken, “milliyetçiyim” diye ortaya çıkanlara da garip bir şekilde dış destekler geliyor. İngiliz Financial Times, açıktan yönlendirme yapmaya çalışıyor. Başlıklar atıyor:

“Meral Akşener, Erdoğan’a rakip olacak tek liderdir.”

Financial Times, farkında değil herhalde. Şerbetliyiz biz, alışığız böyle değerlendirmelere. Kemal Kılıçdaroğlu için de aynı rüzgârı estirdiler, ama olmadı; tutmadı. Yıllar önce Kemal Derviş Türkiye’ye geldiğinde “Türkiye O’nu çok sevdi” başlıkları attılar. Yelkenlerini şişirmeye çalıştılar, o da işe yaramadı. Nerede bugün Kemal Derviş? Silindi gitti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar