Katilleri açıklıyorum

Kirli elleri kan, barut ve gözyaşına bulanmış bunların. Sürekli tekrarladıkları süslü lafları bir kenara atın. Taktıkları “insan hakları” ve “demokrasi” maskelerini...

Kirli elleri kan, barut ve gözyaşına bulanmış bunların. Sürekli tekrarladıkları süslü lafları bir kenara atın. Taktıkları “insan hakları” ve “demokrasi” maskelerini çekip indirin. Arkasındaki kirli suratları göreceksiniz.

Terör örgütleri ne ki!..

Bunlar çok daha acımasız ve çok daha fazla tehlikeli. Zaten onlar besleyip büyütmese, ayar verip piyasaya sürmese, ortada ne terörist kalır, ne de terör örgütü!

Maskeleri düşen ve yaldızları silinen Batı’dan bahsediyorum. Asıl katiller onlar. Çünkü terör örgütleri onların planlarını uyguluyor. Onlar kazansın ve huzur bulsun diye vuruyor, yakıp yıkıyor.

Ama biz onları dikkate almayıp, itleriyle uğraşıyoruz!

Gözümüzün içine baka baka söylüyorlar, duymuyoruz. Göstere göstere planlarını uyguluyorlar, görmüyoruz.

Ne demişti ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump“Artık, rejimleri ve hükümetleri devirmeyeceğiz. Amacımız kaos değil” ifadesini kullanmıştı. Ortadoğu için harcanan 6 trilyon dolardan bahsetmişti. Net bir itirafta bulunmuştu.

Tartıştık mı, hiç üzerinde durduk mu?

Tartışmadığımız gibi, bu gerçeğe rağmen halen Washingon’dan gelen açıklamaları ciddiye alıp, itibar etmeyi sürdürüyoruz.

***

Avrupa’nın hali de ortada…

PKK burada vuruyor, orada sergiler açıp, propaganda yapıyor. Paneller düzenliyor. Bunların parlamentolarında konuşmalar gerçekleştiriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar