Suçlusunuz, siz de…

PKK, DAEŞ, DHKP-C vesaire ne kadar terör organizasyonu varsa kol kola vermiş saldırı halinde. Güvenlik güçleri, askeri tesisler, karakollar, baraj şantiyeleri, iş makineleri, devlet binaları, yollar, köprüler terörün...

PKK, DAEŞ, DHKP-C vesaire ne kadar terör organizasyonu varsa kol kola vermiş saldırı halinde. Güvenlik güçleri, askeri tesisler, karakollar, baraj şantiyeleri, iş makineleri, devlet binaları, yollar, köprüler terörün hedefi. 

Alçakça pusular kurup kahpece vuruyorlar… 
İnsanları eşinin ve çocuklarının yanında katlediyorlar. 
HDP ve Paralel Yapı gibi organizasyonların ise, ağzı kulaklarında. Verilen tepkiler, yapılan yorumlar, ortaya konulan tavır tek kelimeyle iğrenç. 

Öylesine değer yoksunu, öyle ikiyüzlü ve öylesine kaypak bir tavır ile karşı karşıyayız ki, inanılır gibi değil. 
İşte, HDP Gaziantep Milletvekili Celal Doğan’ın içine girdiği tavır bunun en son örneği. Sözde barış ve kardeşlikten yanaydı. Seçim öncesi söylediklerine bakılırsa, Türk Ordusu ve Devletine silah sıkıldığı gün istifa edecekti. Ama son günlerde gerçekleştirilen asker ve polisimize yönelik kahpe pusulara rağmen kılını kıpırdatmadı. Dün söylediklerini unuttu. Milletin gözünün içine baka baka çark etti. Hepimizle alay eder gibi sözler sarf etti: 
-Partim barışın yanında. 
Barış ve HDP yan yana! Şaka gibi! 
Siz, PKK gibi bir terör örgütünü arkanıza alarak seçime gireceksiniz. Kandil gibi bir terör yapılanmasının yönlendirmesi ile hareket edeceksiniz. Eş Başkanınız Figen Yüksekdağ hepimizin gözünün içine bakarak “Biz sırtımızı YPG ve PYD’ye yaslıyoruz. Bunu da çekinmeden söylüyoruz” diyecek. Bir milletvekiliniz korucuları Kalaşnikof’la tehdit edecek. Bir diğeri silah sevkıyatına aracılık ederken yakalanacak. 
Sonra da “barış” diyeceksiniz. 
Hani vesikalı bir fahişenin “iffetten” bahsetmesi ne kadar inandırıcı ise, bu tür “barış” iddiaları da o kadar inandırıcı! 

Ayrıca biz biliyoruz artık bu tür “barış” nutuklarının ne anlama geldiğini… 
Siz “barış” çağrısı yapıp halkı sokaklara döküyorsunuz, 50 kişi hayatını kaybediyor. Bir başka barış çağrısının ardından PKK tarafından polise karşı DAEŞ benzeri infazlar gerçekleştiriliyor. Siz her “barış” dediğinizde kan dökülüyor. Siz ne zaman “barış” deseniz gözyaşları ile sulanıyor. 
Belli ki sizin lügatinizde “barışın” farklı bir anlamı var. Adeta kurşun, roket, mayın, hain pusu, kan ve gözyaşı ile eşdeğer! 
DAEŞ denilen örgütün İslam anlayışı nasıl farklı ise, PKK destekçilerinin barış derken kastettikleri de öyle! 
Koca bir aldatmaca. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar