Ey iktidar bu rezalete artık son ver

Sevgili okurlarım, Başbakan Yardımcısı Numan KurtulmuşElazığ'da bir televizyon kanalında konuştu ve gerçek bir rezalete dönüşen evlilik programları hakkında görüşlerini...

Sevgili okurlarım, Başbakan Yardımcısı Numan KurtulmuşElazığ'da bir televizyon kanalında konuştu ve gerçek bir rezalete dönüşen evlilik programları hakkında görüşlerini açıkladı. Şöyle dedi:
“Bu konuda vatandaşlardan RTÜK'e gelen 120 bin şikayet var. Bu evlilik programları ne yazık ki şirazesinden çıkmış durumda.
Aile değerlerimize, ahlakımıza, kültürümüze, inancımıza ve geleneklerimize aykırı olan abuk subuk işler yapıyorlar.
Çok seyredildikleri için çok reklam topluyorlar. Bu reytingden dolayı da reklam gelirleri çok fazla. Ölçüyü kaçırdıkça kaçırdılar.”
Sonra sözlerini şöyle sürdürdü:
“80 milyon nüfusun ortak değerlerinden biri aile değerleridir. Aileyi ayaklar altına alan, aileyi darmadağın eden ve değersiz bir kurum haline getiren bu programlara devlet olarak seyirci kalmayacağız. Önümüzdeki günlerde gerekli düzenlemeler yapılacak.
Bu konuda bir yasa tasarısı hazırladık. Bunu kanun hükmünde kararname olarak da geçirebiliriz…”

*  *  *

Evet, bu sözleri söyleyen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş haklı. Az bile söylemiş… Ve düşünün ki, bu konu kendisine Elazığ'daki bir televizyon kanalında soruluyor.
Millet tepkili ama iktidardan bugüne kadar tık yok!
Sadece RTÜK'e gelen şikayet sayısı 120 bin. Buna diğer kurumlara giden şikayetleri de eklediğinizde sayı nereyse300 bin oluyor. Korkunç bir rakam.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 213 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 226 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 420 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 566 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar