Mehmetçiğin ne işi var Suriye’de

Sevgili okurlarım, gün geçmiyor ki Suriye'den yeni şehithaberleri gelmesin. Önceki gün son şehitlerimizle birlikte bu sayı 50'yi geçti.İsmini cismini daha önce duymadığımız, haritadaki yerini...

Sevgili okurlarım, gün geçmiyor ki Suriye'den yeni şehithaberleri gelmesin. Önceki gün son şehitlerimizle birlikte bu sayı 50'yi geçti.
İsmini cismini daha önce duymadığımız, haritadaki yerini bilmediğimiz topraklarda askerlerimiz şehit düşüyor, bazıları yaralanıyor.
Bu, Türkiye'yi yönetenler adına bir skandaldır. 
Ne işi var benim pırıl pırıl Mehmetçiğimin oralarda? 
Ülkemize yapılan bir saldırı mı vardı da oralara asker gönderdik!
Ya Rabbim bu nasıl iştir, bu nasıl bir aymazlık ve sorumsuzluktur!
Bu şehitlerin hesabını kim verecektir?

*  *  *

Türkiye'ye hiçbir zararı olmayan, kötülük yapmayan, terör ihraç etmeyen, Esad rejimini devirmek için boylarından büyük işlere giriştiklerini şimdi daha net görüyoruz.
Sıradan vatandaş kimliğimle kaç yıldır bu konuda en az 50 yazı yazdım, bizi yöneten aymazlara hitap etmeye çalıştım:
“Yapmayın etmeyin, eylemeyin. Bu iş Türkiye'nin başını belaya sokar. İstenmeyen olaylar olur. Esad yıpranırsa Suriye ile olan 911 kilometrelik sınırımıza terör örgütleri yerleşir…”
Falcı, müneccim falan değildim ama dediklerim ne yazık ki aynen çıktı. Keşke yanılmış olsaydım.
Suriye'yi Osmanlı'da olduğu gibi yeniden bir vilayetimiz yapacaklardı!
Birkaç hafta içerisinde cuma namazını Şam'da kılacaklardı!
Sonrasını biliyorsunuz. Uçaklar düşürüldü, Rusya, Irak, Mısır, İran gibi ülkelerle yine durup dururken ve bir hiç uğruna papaz olduk.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 215 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 421 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 571 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar