Başkanlık gelecek, terör bitecek

Sevgili okuyucularım, Türkiye'yi yönetenlerin ağzından her gün bir sürü palavra dinliyoruz…“Terörle mücadelemiz sonuna kadar sürecektir. Dün 60 terörist etkisiz duruma getirilmiştir!..”Verilen rakamlara...

Sevgili okuyucularım, Türkiye'yi yönetenlerin ağzından her gün bir sürü palavra dinliyoruz…
“Terörle mücadelemiz sonuna kadar sürecektir. Dün 60 terörist etkisiz duruma getirilmiştir!..”
Verilen rakamlara inanacak olursanız bugüne kadar (son bir yıl içerisinde) binlerce terörist etkisiz duruma getirilmiştir.
Kusura bakmasınlar ama artık hiç kimsenin bu verilen rakamlara inandığı yok.
Bir yanda her gün teröristler mahvediliyor, öbür yanda ise her gün şehit cenazeleri kaldırıyoruz.
Birileri bu çelişkiyi bize açıklasın.
Burada defalarca vurguladım, adına PKK denilen terör örgütünün en büyük destekçisi olan Barzani isimli herif orada olduğu sürece terör asla bitmez, sonu gelmez.
Örgütün kampları onun topraklarında. Çıkış üsleri oralarda.
Silahı, cephaneyi, gıda ve barınmayı onlara Kuzey Irak'taki Kürt yönetiminin başındaki aşiret reisi (oradaki unvanı Kürdistan devlet başkanı olan) Barzani sağlıyor.
Türkiye'ye silahlı giriş çıkışların tümü onun Kürdistan toprakları üzerinden gerçekleşiyor.
* * *
Aslında bu herif ikili oynuyor, tavşana kaç tazıya tut diyor.
Elinde petrolden elde ettiği korkunç bir para gücü var. Bizdeki AKP iktidarlarıyla arasından su sızmıyor.
O bizim iş adamlarına inşaat yaptırıyor, bizden mal alıyor, petrol satıyor, AKP iktidarları ise Barzani'nin sırtını sıvazlıyor!..
Çünkü işin içinde büyük paralar ve ticaret var!
* * *
Askere, sivile, MİT'e, bölgedeki koruculara sorun bakalım, bir kişi bile “Yok kardeşim senin yanlışın var, Barzani'nin bu olaylarda suçu yok” diyebilecek mi!..
Bizim Genelkurmay arada sırada açıklama yapıp Kuzey Irak'taki dağların, başka bir deyişle terör üslerinin bombalandığını bildiriyor, şu kadar teröristin etkisiz duruma getirildiğini iddia ediyor.
İyi de, kuş uçmaz kervan geçmez Kuzey Irak dağlarında bunca teröristin öldürüldüğünü iddia etmek gerçekçi ve inandırıcı oluyor mu?
Ne yazık ki olmuyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 212 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 226 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 420 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 564 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar