Aferin YSK aferin!

Sevgili okuyucularım, burada haftalardan beri yırtınıyoruz, yazıyoruz, uyarıyoruz.Tayyip seçim öncesinde her gün Türkiye’yi geziyor, toplu açılış töreni adı altında siyasi...

Sevgili okuyucularım, burada haftalardan beri yırtınıyoruz, yazıyoruz, uyarıyoruz.
Tayyip seçim öncesinde her gün Türkiye’yi geziyor, toplu açılış töreni adı altında siyasi mitingler düzenliyor, bağırıp çağırıyor, sanki bir parti lideri gibi muhalefete bindiriyor ve toplumu geriyor.
Ahmet’in AKP açısından yarattığı boşluğu ve yetersizliği bu yolla kapatmaya çalışıyor.
Seçimlerin dürüst yapılmasından sorumlu olan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ise bu olanları görmezden geliyor, işi “Bizim cumhurbaşkanına karışma yetkimiz yoktur” diyerek geçiştirmeye ve savsaklamaya kalkışıyor.
İşin kolayını öyle bulmuş. Oysa konu çok önemlidir.
Anayasa uyarınca tarafsız olması gereken, o makama seçildiğinde bu konuda namus şeref yemini eden şahıs bu yemini her gün hepimizin gözleri önünde çiğner, anayasa ve yasaları da yok sayarken, YSK olanları seyretmekle yetiniyor.
Partiler dilekçe verip bu durumun önlenmesini istiyor, her seferinde yanıt aynı:
“Reddedilmesine!..”
Bu Kurul dört Yargıtay ve üç Danıştay üyesinden oluşuyor.
Bu yüksek yargı mensuplarının olanları görmezden gelmesi asla mümkün değil.
O halde ne oluyor?
İşte bunu bilemiyoruz. Kimse bilmiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 214 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 226 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 420 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 566 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar