Cevşen ve Risaleleri inceleme garabeti

Fâtiha sûresi tablosuyla Cevşenlere “suç delili” olarak el konulmasına ne demeli? Risale-i Nur eserlerinin didik didik edilip kitapların içindeki notlardan ve altı çizili bölümlerden “suç delili” bulmaya...

Fâtiha sûresi tablosuyla Cevşenlere “suç delili” olarak el konulmasına ne demeli? Risale-i Nur eserlerinin didik didik edilip kitapların içindeki notlardan ve altı çizili bölümlerden “suç delili” bulmaya çalışılmasını nasıl değerlendirirsiniz?
Her gün şehit cenâzelerinin geldiği, terörün gittikçe azıp ortalığın kan gölüne döndüğü, toplumun son derece tehlikeli bir kutuplaşmayla patlama raddesine geldiği, sosyal barışın bozulup milletin birlik ve bütünlüğünün yıkımla karşı karşıya kaldığı, ekonominin çöktüğü vartada mevzubahis baskınların muhalif medyayı ve iktidar yanlısı olmayan sermayeyi çökertmeyi amaçlayan bir linç hareketi olduğu ortaya çıkıyor.

Dahası meselenin “cemaat–iktidar kavgası”nın ötesinde, Cumhurbaşkanı’nın açık ifâdesiyle 7 Haziran seçimlerinde tecelli eden millet irâdesini beğenmeyip hiçe sayan siyasî iktidarın apar topar ülkeyi sürüklediği “tekrar seçim” öncesi bir siyasî algı operasyonu olduğu açığa çıkıyor.

Gerçekleri halka bildiren medyanın susturulup sindirilmesi amaçlı olduğu ve bütün medyanın “havuz medyası” haline getirilmesini hedefleyen bir “siyasî mühendislik projesi” olduğu açıkça sırıtıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Fikri hezeyanlaştıran” siyasî manipülasyonlar 06 Mayıs 2018 | 274 Okunma İktidarınki “hamle,” muhalefetinki “hülle ve hîle”! 29 Nisan 2018 | 186 Okunma “Suriye’nin politikası”nın garabetleri 22 Nisan 2018 | 184 Okunma Bu ne rest, bu ne Patriot müzâkeresi! 08 Nisan 2018 | 208 Okunma Soruşturmalar sulandırılıyor 25 Mart 2018 | 349 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar