FETÖ'nün elimizdeki en kilit üç ismi

Ali Fuat Yılmazer, Mehmet Partigöç, Alaaddin Kaya. Bu üç isim FETÖ'nün kilit adamları. Devletimizin elindeki kritik FETÖ'cüler. Çok sayıda önemli FETÖ'cüyü elimizden kaçırdık. Mahrem imamlar...

Ali Fuat Yılmazer, Mehmet Partigöç, Alaaddin Kaya. Bu üç isim FETÖ'nün kilit adamları. Devletimizin elindeki kritik FETÖ'cüler. Çok sayıda önemli FETÖ'cüyü elimizden kaçırdık. Mahrem imamlar, FETÖ mütevellisinin büyük isimleri, kumpasları organize edenlerin çoğu yurt dışına kaçtı.
Millî İstihbarat Teşkilatımızın HUMINT (insan unsuru kullanarak yapılan istihbarat) yöntemiyle bulduğu Emniyet imamında ele geçirilen listede 9.500 polis vardı. İlk kez mahrem bir FETÖ'cü imam yakalanarak hatırı sayılır bilgiler elde edildi. Hâlbuki devletimizin elinde üç isim var. Bu isimlerden yeteri kadar yararlanılamadı.
Ali Fuat Yılmazer. FETÖ'cü polislerin 1 numarası. Hemen her kumpası organize eden adam. 7 Şubat olayı patlak verdiğinde "Hakan Fidan'ı feriştahı gelse kurtaramaz" diyen Yılmazer'di. 2011'de pasif göreve çekilen ama perde arkasından polis teşkilatını yöneten oydu. 15 Temmuz sonrası tutuklanan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu "7 Şubat Ali Fuat'ın işiydi" demişti. Şike davası, Poyrazköy, Ergenekon, Hrant Dink cinayeti gibi kumpaslar da hep onun adı vardı. Bir polis şefi düşünün, 300 kişilik MİT mensubunu ve başındaki Hakan Fidan'ı tutuklamak istiyor. Fetullah Gülen'le doğrudan görüşebilen bir isim olan Ali Fuat Yılmazer'deki bilgiler niçin alınmıyor? Meclis Darbe Komisyonu niçin Yılmazer'i dinlemez? Bu FETÖ'cü 3 yıldır içeride. Konuşturulsa kim bilir neler anlatacak? FETÖ'cü polislerin nasıl çalıştığını öğrenmek, savcılarla iş birliğini görmek ve Pensilvanya'dan bu işlerin nasıl organize edildiğini anlamak için Ali Fuat'taki bütün bilgilerin alınması lazım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son düzlüğe girerken... 25 Mart 2024 | 3.224 Okunma Gelir dağılımı zenginle fakir arasındaki uçurumu açıyor 31 Ocak 2024 | 22 Okunma AK Parti ve yerel seçimde dikkat edilmesi gerekenler  08 Ocak 2024 | 20 Okunma MOSSAD Amerika’yı Epstein’le mi vurdu?  05 Ocak 2024 | 1.302 Okunma Orta Doğu’da istihbarat üstünlüğü MOSSAD’dan MİT’e geçti 03 Ocak 2024 | 1.643 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar