Sizce serbest bırakılması ne kadar sürer?!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hamile ve bir çocuk annesi Ebru Tireli (32) evinin yakınında bulunan bir parkta spor yaptığı sırada kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğradı. Genç kadının...

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde hamile ve bir çocuk annesi Ebru Tireli (32) evinin yakınında bulunan bir parkta spor yaptığı sırada kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğradı. Genç kadının spor yaptığı alana gelen şahıs “Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın” dedikten sonra ayakkabısını çıkararak genç kadının yüzüne vurmaya başladı.

O saldırgan şimdi nerede?

Aramızda...

Elini kolunu sallayarak dolaşıyor.

İstanbul Çekmeköy’de hemşire Ayşegül Terzi’ye şort giydiği gerekçesiyle belediye otobüsünde tekmeyle saldırıldı.

Saldırgan gözaltına alındı. Tutuklandı. Serbest bırakıldı. Sonra tekrar gözaltına alındı. Sonra tekrar tutuklandı. Sonra tekrar serbest bırakıldı.

O saldırgan şimdi nerede?

Aramızda...

Elini kolunu sallayarak dolaşıyor.

İstanbul’da Sevim T. metrobüste kendisini taciz eden sapığı uyarınca saldırıya uğradı.

Sapık saldırgana “cinsel taciz ve kasten yaralama” iddiasıyla dava açılırken Sevim T.’ye “hakaret ve basit yaralama” iddiasıyla dava açıldı.

Sapık saldırgan beraat etti, Sevim T. hâlâ yargılanıyor!

O saldırgan şimdi nerede?

Aramızda...

Elini kolunu sallayarak dolaşıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cep telefonunda, otomobilde ÖTV kalkar mı? 04 Ekim 2022 | 1.489 Okunma Ercüment Hoca hatalı ama... 19 Nisan 2020 | 1.505 Okunma 'Önümüzdeki 1-2 hafta' diye bir şey yok, dağılalım! 17 Nisan 2020 | 3.109 Okunma Slogan atarak, reklam yaparak 'Seninleyiz Türkiye' olunmuyor! 16 Nisan 2020 | 3.128 Okunma Esas felaket cuma değil pazartesi yaşandı! 15 Nisan 2020 | 4.209 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar