Koca Genelkurmay’da Atatürk’e saygı duyan bir tek paşa yok mu?

CANIMI SIKAN ŞEYLER Şurası unutulmamalıdır; Atatürk Türk Silahlı Kuvvetleri'nin “ebedi” başkomutanıdır.Bunu her Türk subayı bilir. Aklı başında, ülkesini seven her Türk subayı da bununla...

CANIMI SIKAN ŞEYLER

Şurası unutulmamalıdır; Atatürk Türk Silahlı Kuvvetleri'nin “ebedi” başkomutanıdır.
Bunu her Türk subayı bilir. Aklı başında, ülkesini seven her Türk subayı da bununla gurur duyar.
İktidarın yarattığı iklim sonucu son yıllarda Atatürk'e, Cumhuriyet'e ve devrimlere yönelik sayısız “karşı devrimci” saldırı yaşadık.
Ancak bu “karşı devrimci” gürüh 16 Nisan şaibeli referandumundan sonra saldırının dozunu artırdı.
Sözde “eleştiriler” yerini çok ağır küfür ve hakaretlere bıraktı. Daha önceleri kendi camiaları içinde fütursuzca konuşanlar bunları ekranlara da taşıdılar.
Bizzat iktidarın reklam desteği ile ayakta duran ne olduğu belirsiz bir derginin yazarları katıldıkları bir televizyon programında Atatürk'ün manevi kızı ile ilişkiye girdiğini söyleyecek kadar ileri gittiler.
Bir başkası yine ekranlardan Atatürk'ün annesine ağır hakaretlerde bulundu.
Bugüne kadar Atatürk'e, Cumhuriyet'e, devrimlere yönelik bu karşı devrimci saldırılara olabildiğince sakin tepkiler veren millet bu kez ayağa kalktı.
Kadını erkeği, genci yaşlısı, sağcısı solcusu bir millet Ata'sına yapılan saygısızlık karşısında bu kez sakin duramadı.
İktidar bile ne yapacağını şaşırdı. Mecburen bu densizler hakkında soruşturma açılmasına karar verdi. Gerçi twit atanın evine sabahın kör karanlığında baskın yapan polis bu ahlaksızları nedense hala bulamıyor. (Bu yazıyı yazdığım sırada hala aranıyorlardı.)
Bütün millet ayağa kalkmışken, bu rezilliğe tek tepki vermeyen, kılını bile kıpırdatmayan ise Türk Silahlı Kuvvetleri.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar