Erdoğan o gece Marmaris’ten mi geldi?

MERAK ETTİĞİM ŞEYLER Üzerinde çok yazıldı çok şey söylendi, hatta yandaş kesim ciddi bir kahramanlık destanı bile yaratmaya çalıştı.Ancak kuşkular hâlâ sürüyor.Konu şu;...

MERAK ETTİĞİM ŞEYLER

Üzerinde çok yazıldı çok şey söylendi, hatta yandaş kesim ciddi bir kahramanlık destanı bile yaratmaya çalıştı.
Ancak kuşkular hâlâ sürüyor.
Konu şu; Cemaatin dinci faşist darbe girişimi gecesi Erdoğan gerçekten Marmaris'te miydi, İstanbul'a Marmaris'ten mi geldi?
Açıkçası benim ilk günden itibaren kuşkularım vardı.
Bunu bazı yazılarımda dile getirdim.
Kuşkum nereden kaynaklanıyordu?
Basit; eğer o gece gerçekten bir darbe yapılmaya kalkıldıysa, bomba yüklü F-16'ların havada cirit attığı bir sırada Cumhurbaşkanı'nın uçağı nasıl güvenle İstanbul'a inebildi.
Tabii, dediler ki “Efendim THY'nin uçuş kodlarından birini kullandı, ışıklarını da kapadı, darbecileri yanılttı.”
Bu arada saat 23.30 sıralarında derdest edilen Hava Kuvvetleri Komutanı'nın 01.40'ta “radarı körleştirin” talimatı verdiğini yazanlar bile oldu.
Bunlar mantıklı değil. Bu teknolojide cep telefonlarından bile havada kaç uçak var görülebilirken, savaş uçaklarının bir uçağı tanıyamamaları pek mümkün değil.
Üstelik bırakın radarı ya da uçuş kodlarını, savaş uçakları havada kanat kanata bir uçağı izleyebilecek nitelikte. Bu durumda pilotlar yanaştıkları uçağın ne olduğunu gözle bile saptayabilir.
Bu konudaki bir başka kuşkum ise şuydu; dinci faşist darbe kalkışmasının yaşandığı gece ile ilgili sayısız fotoğraf ve video izledik. Oysa Erdoğan'ın oteldeki, otelden çıkış, helikoptere biniş Dalaman'a iniş, buradan tekrar uçağa biniş görüntüleri ise yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan Cumhurbaşkanı’nın Eşek Adası’na gitmesi, kimi tahrik ediyor? 01 Temmuz 2020 | 3.187 Okunma Toplumsal tepki balonu patladı 30 Haziran 2020 | 3.008 Okunma Şimdi AKP de mi “terör örgütü yandaşı” oldu? 29 Haziran 2020 | 6.208 Okunma Yeni bir kumpas ifşaatı 26 Haziran 2020 | 4.156 Okunma Bu nasıl bir oyundur? 25 Haziran 2020 | 3.696 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar