Yeniçağ'da Yıl Dönümüm

Geçen yıl bugün, bu köşede yazılarıma başladım. Bir de baktım seneyi devirmişim. Birinci sayfa anonslarım arasında yer alan sözlerimin arkasındayım. Hem de daha güçlü olarak: "Bir avuç...

Geçen yıl bugün, bu köşede yazılarıma başladım. Bir de baktım seneyi devirmişim. Birinci sayfa anonslarım arasında yer alan sözlerimin arkasındayım. Hem de daha güçlü olarak:

"Bir avuç inanmış vatan savunucusunun arasında, zaman zaman bizim de cümlelerimiz olsun istedik".

Tek farkla bu işi gerçekleştirdim; "her gün". Allah bir keder vermezse, devam kararındayım. Sağlık sorunlarım bitti mi? Hayır. İnanç, moral güçle desteklenince insanın kalem tutan eli güçleniyor. Sevdiğim laflardan biridir; "Kurt dumanlı havayı sever". Her ne kadar yelesi kalmamış, dişleri seyrelmiş olsa bile.

365 gün önce yazdıklarımın bir bölümünü tekrarlamak istiyorum. Yorumlamak size ait:

' Ülkenin gidişatı ve birkaç koltuk sevdalısının Sayın Devlet Bahçeli'yi oturduğu yere yapıştırma çabalarının MHP'yi getirdiği nokta kaygılarımı artırdı. Hızla baraj altına gidişi görmemek için kör olmak lazım. Ya da "benden sonrası tufan" demek. Recep Tayyip Erdoğan'ın Tek Adamlığını koruma hesapları yaptığı meydanda. Bu yüzden "alttan alttan" devlet imkanları MHP'deki mevcut yönetime kaydırıldı. Bakmayın siz "iftira diye bağıranlara". Sanırız Bozdağ, yüksek sesle tekzipte bulunacak. Umarım ayağını kaldırmayı unutmaz. "Okyanus ötesi" ile iş birliği yılları, anlaşılan bazılarına "siyasette referans olma" özelliğini vermiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar