İnanırsan, Rus hakemi de yenersin

Beşiktaş tarihinin önemli galibiyetlerinden birini aldı. Hem de Sergey Karasev'e rağmen. Pek çok uluslararası karşılaşmada takdirle izlediğim Rus hakem bu kez art niyetliydi. Hatta yönetimi için "korumalı" diyebilirim....

Beşiktaş tarihinin önemli galibiyetlerinden birini aldı. Hem de Sergey Karasev'e rağmen. Pek çok uluslararası karşılaşmada takdirle izlediğim Rus hakem bu kez art niyetliydi. Hatta yönetimi için "korumalı" diyebilirim. Putin'in kaldırdığı ambargonun Napoli'de devam ettiğini gördüm. Demek ki Karasev'in aklı hâlâ düşürdüğümüz uçakta. Basketbolda bile faul çalınmayacak pozisyonlarda verdiği penaltılar başka türlü yorumlanamaz. Bütün ikili mücadelelerde de aynı tezgahı uyguladı. Topu İtalyanlara verdi.

Aboubakar'ın hayata dönüşü siyah-beyazlılar adına, mücadele ettiği tüm kulvarlar için sevindirici. Hepsinden önemlisi ise, takımdaki "itiraz çılgınlığı"nın sona ermiş olması. Maçın ilk bölümündeki durgunluk ise bereket fazla sürmedi. İnanmak futbolda önemli. Kaleci unsuru galibiyette baş etken. Fabricio'nun uzun süren maç eksikliğini atlatması sevindirici. Demek ki Şenol Güneş takıntısından vaz geçmek zorunda. Çarşı'nın anketinden "yüzde 92 Tolga karşıtlığı" çıkmışsa bunu ciddiye alacak. Allah kaza bela vermezse, Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde 2'nci tura çıkacaktır.

Clinton çok yaklaştı

ABD'deki üçlemenin sonuncusu dün gerçekleşti. CNN'in anında yaptığı ankete göre Clinton birinciliği muhafaza ediyor. Uzun soluklu münazaranın içinde bizi ilgilendiren bölümler de vardı. Türkiye'nin tutmadığı Trump'ın söyledikleri aslında bizim tezlerimize destekti; "Musul Irak'a, Rakka İran'a bırakılıyor". Ayrıca "yolsuzluk iddiaları"nı tekrarladı. 8 Kasım gecesi bol bol sandık hırsızlığı kapışmaları izleyeceğiz.

Ronald Reagan'la Amerikan tarihinin en büyük sürprizi gerçekleşmişti. Anketlerin yerle bir olduğu o seçim bir kere daha tekrarlanmıştı. Kovboy filmlerinin ikinci sınıf aktörünün yaptığını bu sefer bir Emlak Kralı gerçekleştirebilir mi? Bu defa mümkün görülmüyor.

İyi başladı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar