Ak Parti'nin ByLock'lularına kadar geldik

Komando eğitiminde kamuflaj önemlidir. "Araziye uyma" tanımlaması, kıyafetlerin bulunulan yere benzer duruma getirilmesinde kullanılır. Genelde düşmanın görüş alanına girmeme anlamındadır. Özellikle nefti -piyade...

Komando eğitiminde kamuflaj önemlidir. "Araziye uyma" tanımlaması, kıyafetlerin bulunulan yere benzer duruma getirilmesinde kullanılır. Genelde düşmanın görüş alanına girmeme anlamındadır. Özellikle nefti -piyade yeşili- renk grinin tonları tercih edilir. Araziye uyma lafına bukalemun manasında da yer vermeye başladık. Yakın zamanın FETÖ'cüleri şimdilerde birer-ikişer yön değiştirdiler. Yıllar yılı Gülen'e omuz vermişlerdi. Bu sayede köşe oldular. Pişmanlık Yasası'ndan da yararlanıp, eski velinimetlerine durmaksızın saldırıyorlar. Aralarında kitap yazan dahi görüyoruz. Artık, "Himmet Komisyonculuğu" yapamayınca bu şekilde nemalanıyorlar.

En önemliler

Peki "Hareketin siyasi kanadı" sorularına kim cevap verecek? Bu noktaya iyice yaklaşıldığı ortada. Fethullah'ın Ak Parti'li ziyaretçilerinin fotoğrafları bile yayınlandı. Başörtüsü alışkanlığı olmayanların dahi örtündükleri görüldü. Tıpkı bazı ülkelerde mecburiyetten saç kapatmalar gibi. Ak Parti milletvekillerinin 80 tanesinin ByLock kullandığı da ayyuka çıktı. Hadi bu rakamı 40'a kadar indirelim. "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" lafı tam bu konuma uygun.

Amerika'da, Kobani'ye silah gönderildiğinden habersiz başkan yardımcısı olduğuna inanabilir misiniz? Erdoğan'ın "Ama ben biliyorum" demesi ve peşinden, olayın görüntülerle sosyal medyada yer alması gerçeğin ta kendisi. Bu kadar güçlü istihbarata sahip -kalkışma hariç- Cumhurbaşkanımızın partisi içindeki FETÖ'cüleri öğrenememesi mümkün mü? Üç küçük yerin belediye başkanını ihraç ederek konu kapatılamaz. Araziye uyabilmek bunlar için imkansız.

Bazı noktalar

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar