Yeni gelin çok kızgın!

Fiziği ve güzelliğiyle genç kızlara taş çıkaran Çiğdem Kayalı ile Uğurcan Kaya, sürpriz yapıp 27 Nisan'da nikah masasına oturmuştu. 58 yaşındaki Çiğdem Hanım'ın kendisinden 25...

Fiziği ve güzelliğiyle genç kızlara taş çıkaran Çiğdem Kayalı ile Uğurcan Kaya, sürpriz yapıp 27 Nisan'da nikah masasına oturmuştu. 58 yaşındaki Çiğdem Hanım'ın kendisinden 25 yaş küçük bir erkekle evlenmesi, herkeste şok etkisi yaratmıştı. Ve tabii ki dedikodu kazanları da kaynamaya başlamıştı.

NİKAH TÖRENİNDE SADECE KARDEŞLER VARMIŞ
Fotoğraf karelerinde Çiğdem Hanım'ın ailesinden kimsenin olmayışı, 'Genç damat, Çapa Ailesi'nden veto yedi' yorumlarına sebep olmuş ve Uğurcan Kaya 'istenmeyen damat' ilan edilmişti.
İşin doğrusunu ilk ağızdan öğrendim...
Önceki gün karşılaştığım çiçeği burnunda gelin Çiğdem Hanım, ortaya atılan dedikodunun tamamen yalan olduğunu söyledi. Dedikoduları çıkaranlara ateş püsküren Çiğdem Hanım, eşiyle 1.5 ay değil, beş ay flört ettikten sonra evlendiklerini söyledi. Nikahtan birkaç gün önce evlenme kararı alan çift, törene aile üyelerinden sadece kardeşlerinin şahitlik etmesini istemiş. Yani gelinin kardeşi Şebnem Çapa ile damadın kardeşi Emirhan Kaya, çiftin Sadabad Kültür ve Nikah Sarayı'ndaki nikahına katılmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızının ikinci ayını kutladı: Babası ortada yok! 23 Nisan 2024 | 96 Okunma Başarıları taçlandırıldı 20 Nisan 2024 | 40 Okunma Miami’de kanka olmuşlar: Bob Marley’ın oğlu Bodrum’a gelecek 19 Nisan 2024 | 87 Okunma En büyük üçüncü gemi İstanbul’a demir atacak 18 Nisan 2024 | 239 Okunma ‘Mental olarak hiç iyi değil’ 17 Nisan 2024 | 147 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar