Huzur bulmak için Bhutan’a gitmişler

Kapadokya'da turistleri taşıyan balon düştü. Fransız uyruklu bir turist hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı. Haberlerde kazanın ters rüzgar sonucu sürüklenen balonun yüksek gerilim hattına çarpması...

Kapadokya'da turistleri taşıyan balon düştü. Fransız uyruklu bir turist hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı. Haberlerde kazanın ters rüzgar sonucu sürüklenen balonun yüksek gerilim hattına çarpması sonucu meydana geldiği söylendi. 'Ters rüzgarmış canım, kader' deyip geçildi.
Yahu bu Kapadokya'da kaçıncı balon kazası? Zaten turizmde büyük bir kriz var; yabancıların yoğun ilgi gösterdiği Kapadokya'da neden bu kadar çok balon kazası yaşanıyor?
Ucuz olsun diye Çin malı balonların kullanıldığı, balonları yeterli eğitime sahip olmayan insanların kullandığı iddia ediliyor. 25 saatlik uygulamalı uçuş eğitimi balon pilotluğu için yeterli mi? Acaba kişi başı 100 Euro alarak balon gezisi düzenleyenler hava durumu, yükseklik, rüzgar, sıcaklık gibi değerlendirmeleri tam yapıyorlar mı? Bu kadar çok kaza tesadüf olamaz!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kesin dönüşün sebebi evlilik 29 Mart 2024 | 107 Okunma Eşi “benden daha iyi” dedi ama… Ne gören var ne de duyan! 28 Mart 2024 | 312 Okunma ABD’deki okula birinci olarak girdi 27 Mart 2024 | 181 Okunma Havyar yiyip saçmaladı! 26 Mart 2024 | 157 Okunma Mutluluğun formülünü bulmuş: Ali ve yalnızlık! 23 Mart 2024 | 74 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar