'Adalet bu mu?

Ne tesadüf ki bu durum, ' T.C. Yurtta Sulh Konseyi Başkanlığı'nın darbe bildirisiyle örtüşüyor. Öyleki , 23 Eylül 2015'te FETÖ'nün Zaman gazetesinde Süleyman Şah Üniversitesi Sosyoloji Bölümü...

Ne tesadüf ki bu durum, ' T.C. Yurtta Sulh Konseyi Başkanlığı'nın darbe bildirisiyle örtüşüyor.

Öyleki , 23 Eylül 2015'te FETÖ'nün Zaman gazetesinde Süleyman Şah Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Uğur Kömeçoğlu imzasıyla yayımlanan yazıyla ve Yurtta Sulh Konseyi'nin darbe bildirisiyle de  örtüşüyor:

O yazıda :" Toplum bölünüyor,parçalanıyor, farklı mezhepler ve etnisiteler arasında dostluk ve kardeşlik fikri dinamitleniyor. Ülkenin bir kısmında sıkıyönetim ilan ediliyor, her gün ölüm haberleri geliyor. PKK ile ilgisi olmayan, hatta o bölgedeyaşamayan sivil Kürtlere bile bu ülkeden soğuma süreçleri yaşatılıyor. Türkiye'ye  Başkanlık getirme inadı nelere mal oluyor farkında mısınız? " Bu yazıdan üç ay sonra hendek terörünü başlattılar. On ay sonra da 15 Temmuz'da  darbe/ işgal girişiminde bulundular..

 Cunta bildirleri aynı kalemden çıkmış. Zihniyet, yöntem aynı...

Darbe teşebbüsüne devam ediyorlar...

FETÖ'nün "Sıkıyönetim Direktifleri" belgesinde Konsey'e T.C. eklenmiş. Cuntanın adı, 'T.C. Yurtta Sulh Konseyi Başkanlığı' olmuş. Bu gelenek bozulmamış. 27 Mayıs 1960 cuntası da Milli Birlik Komitesi'nin önüne T.C. getirmişti, 12 Eylül 1980 cuntası da  'T.C. Millî Güvenlik Konseyi 'adını almıştı. Bunlar kendilerini 'kurcu irade' ilan edip ülkeyi talan ettiler. Diline, dinine, tarihine ve medeniyetine düşman bir nesil yetiştirmeyi planladılar. Sosyal bünyeyi kemiren hastalıkların üretim merkezi olmayı kendilerine "şeref " saydılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaos planı 03 Eylül 2018 | 3.494 Okunma Sultan Alpaslan ve çağdaş Diyojenler 27 Ağustos 2018 | 149 Okunma Proje örgütler / Toplum mühendisliği 20 Ağustos 2018 | 182 Okunma Stratejik düşmanlar 13 Ağustos 2018 | 161 Okunma 'Papaz Brunson'ı hapiste tutma' 06 Ağustos 2018 | 4.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar