Saray'da Akşener rahatsızlığı!

Meral Akşener'in "yeni parti" kuracağını açıklamasının ardından yandaş medyada anlam verilemeyen bir panik havası başladı. Sanki bugünden yarına her şeylerini kaybedecekmiş gibi farklı davranış...

Meral Akşener'in "yeni parti" kuracağını açıklamasının ardından yandaş medyada anlam verilemeyen bir panik havası başladı. Sanki bugünden yarına her şeylerini kaybedecekmiş gibi farklı davranış kalıpları içerisinde kendilerini ifade ediyorlar.

Tespit yok, yorum yok, mantıklı bir kurgu yok!

Hakaret var, yakıştırma var, yalan var, manipülasyon var!

Yeni partinin kuruluşundan sonra düzenlerinin alt üst olacaklarını düşünüyorlar.

Çünkü korkuyorlar, açıkları var, akçeli işlerde hepsinin parmağı var...

Geçmişine güveni olmayanın kendisine güveni olmaz. Kendisine güveni olmayanlar, her an her şeylerini kaybedecekleri endişesiyle mantıktan, ahlaktan uzaklaşırlar.

Bu durumun örneklerini fazlasıyla yaşıyoruz. Daha ortada parti ismi bile yokken oluşan panik havası, partinin ilanı durumunda nasıl bir hâl alacak?

***

MHP'nin kongre sürecinde dört bir yandan saldırıya geçen, Ülkücülere etmedik hakaret, yapmadıkları yakıştırma, atmadıkları iftira kalmayanlar, yine aynı yöntemlerle saldırıya geçmiş durumdalar.

Hükümet ise konuya müdahil olmadan dolaylı mesaj verir gibi Bahçeli üzerinden yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor.

Ta ki düne kadar...

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, hükümetin haber bültenine dönen AHaber'in canlı yayın konuğu oldu. Kendisine "Meral Akşener'in yeni parti kuracağı konuşuluyor, ne düşünüyorsunuz" sorusu soruldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağırel "Beni tutuklayabilirler" demişti 13 Mart 2020 | 3.106 Okunma Türkiye, Esad'la masaya oturtulmak isteniyor 06 Mart 2020 | 2.310 Okunma ​​​​​​​Milli Savunma Bakanlığı konuya acilen el atmalı 05 Mart 2020 | 2.447 Okunma Suriye'de saklanan gerçekler 03 Mart 2020 | 10.286 Okunma Coronavirüs'te Erzurum Pilot İl mi? 28 Şubat 2020 | 3.744 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar