Sezonun en kötü Fenerbahçe’si

Fenerbahçe’nin Eskişehir gibi zorlu bir deplasmanda maça Kuyt ve Egemen gibi iki bankodan yoksun çıkması gerçekten handikaptı. Kuyt eğer sakatsa neden 69’da oyuna girdi? Sağlamsa neden 11’de...

Fenerbahçe’nin Eskişehir gibi zorlu bir deplasmanda maça Kuyt ve Egemen gibi iki bankodan yoksun çıkması gerçekten handikaptı. Kuyt eğer sakatsa neden 69’da oyuna girdi? Sağlamsa neden 11’de başlamadı?

İsmail Kartal, Hasan Ali’yi sol bekte oynatırken sol ayaklı Caner’i de Gökhan’ın önünde sağ kanatta oynattı. Emre Belözoğlu defansa çok yakın oynadı ve önemli müdahaleler yaptı. Zaten ilk yarıda gelen golün başlangıcında da Emre’nin müdahalesi ile kazanılan bir top vardı. Fenerbahçe’nin en iyilerinden biri Emre Belözoğlu olmasına rağmen İsmail Kartal nedense 73’te bu oyuncuyu Selçuk ile değiştirmeyi tercih etti. Buna da bir anlam veremedim.

Fenerbahçe adına golü atan kişinin Trabzon doğumlu ve yıllarca Trabzonspor formasını giyen Mustafa Yumlu’nun olması da maça ayrı bir renk kattı. Sezgin, Hasan Ali’nin ortasını çıkarmak isterken top Yumlu’ya çarptı ve kaleye girdi. Fenerbahçe’nin golünü atmak Trabzonlu Yumlu için bir hayli üzüntü vericiydi.. Ancak başka bir Trabzonsporlu Emre Güral’ın golü biraz olsun Yumlu’yu teselli etmiştir herhalde.

İlk 45 dakika istatistiklerine bakıldığında Fenerbahçe topla yüzde 54 oranında oynarken sadece 3 şutun kaleyi bulduğunu söylemek lazım. Caner de 59 pas ile yüzdesi en düşük topçuların başında geliyordu.

58. dakikadaki bir pozisyondan bahsetmek istiyorum. Volkan yatarak rakibin kafa vuruşunu çeldi, ancak top sekince ikinci hamlede yakaladı. Bu sırada Mori kontrolsüz bir şekilde kayarak Volkan’ı adeta biçti. Sağ kolunda en az 20 santimlik bir çizik oluştu. Daha da kötüsü olabilirdi. Sonuçta kaleci eliyle ekmeğini kazanıyor. Dikkat etmek lazım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar