Borcu konuşun

Bugün Galatasaray kongre üyeleri hesaba kitaba oturacak. 2000 yılından bu yana hız kesmeden yükselen borcu inceleyecek ve Ünal Aysal dönemini ibra edecek veya etmeyecekler. Aslında üyelerin bir dönemin ibrası ile...

Bugün Galatasaray kongre üyeleri hesaba kitaba oturacak. 2000 yılından bu yana hız kesmeden yükselen borcu inceleyecek ve Ünal Aysal dönemini ibra edecek veya etmeyecekler.

Aslında üyelerin bir dönemin ibrası ile uğraşacağına bu borcun nasıl sıfırlanacağı konusunda kafa yorması çok daha akıllıca olur.

Galatasaray'a her gelen başkan borcu indireceğine söz verirken, sportif başarıdan da vazgeçmeyeceğini söylemişti. Sportif değeri neredeyse sıfırlanan bir ligde her geçen gün sponsor bulmak güçleşirken, Şampiyonlar Ligi'nde başarının yapacağınız transferlere endeksli olduğu belliyken, başta passolig olmak üzere çeşitli nedenlerle seyirci statlardan uzak dururken, hangi gelirle Şampiyonlar Ligi'nde üst turlara çıkacak bir kadro kuracaksınız?

Sadece futbol takımı olmasanız belki zamanla bu borcu eritebilirsiniz. Ama milyonlarca seyirciniz sizden diğer branşlarda da başarı beklerken, basketboldan voleybola toplu topsuz bütün sporlarda kupalarla geri gelmenizi umut ederken, bu borç nasıl indirilir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.239 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar