PKK ve Evanjelist dostlar!!

PKK 1990'lıyıllarda ciddi kayıplar vermeye başlayınca, zorunlu olarak taktik değiştirir.  Güvenli bölge içine alınan ve ABD denetiminde olan 36. paralelin kuzeyi, PKK için paha biçilmez bir fırsat oluşturur.PKK...

PKK 1990'lıyıllarda ciddi kayıplar vermeye başlayınca, zorunlu olarak taktik değiştirir.  Güvenli bölge içine alınan ve ABD denetiminde olan 36. paralelin kuzeyi, PKK için paha biçilmez bir fırsat oluşturur.PKK böylece barınacağı, gücünütoparlayacağıhatta eğitim yapabileceği bir alan elde eder.

Ancak bu imkanlardan yararlanmak için ABD'nin gözüne girecek bir şeyler yapmasıgerekir. Amerikan yandaşıgörüntüsüne bürünebilmek için önce komünizm adına terör gerçekleştirdiğini unutturmasışarttır.

Ne kadar garip (!) bir raslantıdır ki, ABD'de kimileri tıpkıkendileri gibi Türkiye üzerinde bir Büyük Kürdistan hayali peşinde koşmaktadır!  Salt ABD'nin kanadıaltına sığınabilmek için, PKK yeniden yapılanmaya gitmiş, söylem değiştirmiş, gönderine yeni bir bayrak çekmiş, Rus-Çin  yanlısıyken ABD yandaşıolmuş. Bu durum PKK gerçeğini çok iyi bilen ABD derin devletinin de işine gelmiş, bölgede Kürt devletinin kurulmasıiçin PKK'nın kullanılmasında sakınca görmemiştir.  Bundan böyle PKK ve yandaşlarıİslamıinkar edecek Evanjelist Hıristiyanlarla Musevilerin yanında yer alacaktır. Armageddon  İbranice de  "Megido Dağı"anlamıkna gelmektedir vr Evenjelistlere göre iyilerle (Hıristiyanlar/kimi Museviler) kötüler (Müslümanlar) arasında, kıyamet öncesi son büyük savaştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıl 1876--Türk Tarihi'nin sıkıştırılmış bunalım dosyası! 21 Mayıs 2022 | 669 Okunma Kafası kesilen Türk mühendisler! 14 Mayıs 2022 | 1.790 Okunma İmamoğlu Ekrem Bey Karadeniz gezisinde! 09 Mayıs 2022 | 1.242 Okunma "Bazı arkadaşlar cumhuriyet ilanına darbe der!" 07 Mayıs 2022 | 668 Okunma Her yer karanlık... Pür nur o amcam! 02 Mayıs 2022 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar