‘Acı Tatlı Ekşi’... Gerçekten sevmeyi öğrenebilir miyiz?

Alaçatı'dan bildirmeye devam ediyorum. Bu kez size yepyeni, aşk dolu bir filmden bahsetmek istiyorum çünkü söz konusu film Alaçatı sokaklarında çekiliyor. Filmimizin adı, 'Acı Tatlı Ekşi'.Senaryosunu oyuncu...

Alaçatı'dan bildirmeye devam ediyorum. Bu kez size yepyeni, aşk dolu bir filmden bahsetmek istiyorum çünkü söz konusu film Alaçatı sokaklarında çekiliyor. Filmimizin adı, 'Acı Tatlı Ekşi'.
Senaryosunu oyuncu Buğra Gülsoy yazmış, yeni neslin en sevilen oyuncularından Özge Özpirinçci ile başrolü paylaşıyor. Yönetmen ise Andaç Haznedaroğlu.
Kadroda; Yusuf Akgün, Gözde Türkpençe, Füsun Demirel, Rahmi Dilligil ve Osman Alkaş da var.


Buğra Gülsoy-Özge Özpirinçci

BENİM İÇİN NE YAPARSIN?
Peki filmin konusunda ne var? Alaçatı'nın arka sokaklarında kurulmuş seti ziyarete gidince, başlıyoruz oyuncular ve ekiple sohbete... "Acı Tatlı Ekşi'... Tam da hayatın kendisi... Yaşadığımız duygular bunlar. İçimde hep bir aşk filmi yazmak vardı" diye başlıyor söze Buğra Gülsoy.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.317 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.250 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.469 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.958 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.845 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar