Ayşegül Aldinç’in 5 güzellik sırrı

Sabah sabah uyanmışım, kahvemi koymuşum, gazeteleri elime alıp magazin eklerinden okumaya başlamışım. Kimi göreyim? Ayşegül Aldinç... Albümü 'Sek'iz'den 'Kendisi' adlı şarkıya klip çekmiş ve...

Sabah sabah uyanmışım, kahvemi koymuşum, gazeteleri elime alıp magazin eklerinden okumaya başlamışım. Kimi göreyim?
Ayşegül Aldinç... Albümü 'Sek'iz'den 'Kendisi' adlı şarkıya klip çekmiş ve nefis bir fotoğraf çekimi yapmış. Saçına bağladığı eşarbı, elbisesi, makyajı, duruşu 10 numara... Vay, vay vay kadına bak! Sonra dön bir de aynaya bak kızım Ayşe! Böyle bir güzellik olabilir mi?
Güzellikten anladığımız incecik bel, gergin cilt, bebeksi ten, kiraz dudaklar falan değil, yanlış anlaşılmasın. Benim için güzellik; kendinden eminlik, ruhundaki gücün yüzüne gözüne yansıması, dört bir yanın dişilik kokması ve kaç yaşına gelirsen gel hayata sımsıkı yapışmak... Yaşamak, üretmek, çalışmak, koy vermemek ve neşeni, aşkını, kendine inancını kaybetmemek. Ayşegül Aldinç, tam da bu tarifin kadını...
Fotoğrafı gören benim kızlar da 'Bence Türkiye'nin en güzel kadını Ayşegül Aldinç' tezahüratına başlayınca, hemen kendisini aradım. Dedim, "Bize şu müthiş güzelliğin sırrını anlatır mısınız?" Önce "Hiç bilmiyorum aşkım... Bir de inanılmaz yorgun halde çektim inanır mısın?" dedi.
Sonra başladı beş güzellik maddesini anlatmaya...
1. "Yemeğimi kendim yapıyorum, kimsenin yemeğini yemem. Yağlı ballı şeyler yemem ve bol su içmeye çalışırım."
2. "Huzurumu bozan, negatif insanlardan uzak duruyorum, çalışma arkadaşımsa da değiştiriyorum. Takıntılı olmayı bıraktım, ki bu benim için en zoruydu. Eskiden her şeye takılırdım ama artık kimse benim sinirimi bozamaz, zahmet etmesin. Eskiden sabaha kadar kendimi yerdim, uykularım kaçardı."
3. "Evdeki yürüyüş bandıma çamaşır asmıyorum, gerçekten kullanıyorum. Yüzmek de acayip işe yarıyor, harikalar yaratıyor."
4. "Gece hayatım yok; yeterince gezmişim zaten... Bazı geceler erken yatıyorum, bazı geceler geç saate kadar oturuyorum."
5. "Benim için en önemli güzellik sırrı şu: Ne aşk, ne sevgili, ne başka bi' şey... Hayatımızda aşk olunca güzelleştiğimizi sanıyoruz ama işimizle güzelleşiyoruz. İşinde iyiysen kendini iyi hissediyorsun. İş, aşktan daha önemli. Aşka düşüp işi ihmal etmek yok. Sevdiğin işte çalışmak, üretmek insanı hayata bağlayan en güçlü şey. Üretmezsen gençken emekli olursun. Ajda Pekkan, benim rol modelim. Ajda yüzünden şarkıcı olduğumu zaten her yerde söylerim. Varmak istediğim nokta da odur."
İşte bu beşinci maddeye bayıldım... Diyet deseniz; isteyince hepiniz yaparsınız. Gençliğe güzelliğe kafayı taksanız, binlerce yöntem var. Ve fakat, esas güzelliğin sırrı içimizden geliyor. Ruhumuzun coşmasından, enerjimizden ve yataktan bir amaç için kalkmaktan... Mesajımız nettir yani; çalışalım, başaralım, hayaller kurup ulaşalım kızlar.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.324 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.254 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.472 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.961 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.848 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar