Halk burada şöhretler nerede?

Üzgünüm, anlayamıyorum, çözemiyorum, hatta öfkeleniyorum.Stadın orta yerine çıkıp 'Neredesiniz?' diye haykırmak geliyor içimden.Bu işin takımı yok, bu işin korkusu yok, bu işin hesabı kitabı...

Üzgünüm, anlayamıyorum, çözemiyorum, hatta öfkeleniyorum.
Stadın orta yerine çıkıp 'Neredesiniz?' diye haykırmak geliyor içimden.
Bu işin takımı yok, bu işin korkusu yok, bu işin hesabı kitabı yok. Neredesiniz Türkiye'nin yıldızları?
Neredesiniz caddeleri, sokakları inleten futbol taraftarları?
Neredesiniz sosyal medyada sabahtan akşama kadar ahkam kesenler? Neredesiniz?
Asıl şimdi tek yürek olma zamanı. Şimdi kendimizi gösterme zamanı.
Sokağa çıkma, hayata karışma ve inadına yaşama zamanı. Terör geldi, yaşamımızın ortasına oturdu sanki. Evet doğru ve gayet de haklı bir durum. Topluca depresyondayız, acı çekiyoruz, ağlıyoruz, yas tutuyoruz, korkuyoruz. Güvensizlik, öfke ve tedirginlik; en yoğun hissettiğimiz duygu üçlüsü.
Geçtiğimiz cumartesi, İstanbul'da Beşiktaş Vodafone Arena'nın yakınında peş peşe gerçekleşen iki patlamada 44 vatandaşımızı, kardeşimizi, polisimizi, canımızı kaybettik.
Çarşamba akşamı ise tam da olay mahallinde, yani Vodafone Arena'da Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş- Kayserispor maçı oynandı. Beşiktaş Kulübü, bu maç için kombinelerin iptal edildiğini ve bilet satışından elde edilecek tüm gelirin, patlamada hayatını kaybeden şehitlerimizin ailelerine bağışlanacağını açıkladı.

SOSYAL MEDYA YASI
'Benim elimden ne gelir ki?', 'Ben ne yapabilirim ki?' diye soranlara işte fırsat... Sen kalkar biletini alır, bu maça gidersin.
Hem şehit ailelerine yardıma katkıda bulunursun, hem de (ki bence en önemlisi bu) teröre meydan okur ve 'Korkmuyorum senden. Burası benim memleketim, sen de kimsin, beni sindiremezsin!' çekersin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe cinsiyetçi ayrımcılığa dur diyor 15 Kasım 2018 | 4.317 Okunma Yağmur’un sınavı ve babasız kızlar... 14 Kasım 2018 | 6.250 Okunma Çağan Irmak’a ‘Issız adam’ sürprizi 12 Kasım 2018 | 4.469 Okunma Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çiftine çifte standart 08 Kasım 2018 | 3.958 Okunma Polisi aramayan da suça ortaktır! 07 Kasım 2018 | 3.845 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar