Avrupa’nın, hatta dünyanın en iyisi olacağım

Ve huzurlarınızda Nusret…Önce İstanbul’un, sonra Türkiye’nin, daha sonra da tüm dünyanın konuştuğu adam.Instagram paylaşımlarını 7 milyon insan takip ediyor.O ‘tuzlama hareketi’ efsane...

Ve huzurlarınızda Nusret…
Önce İstanbul’un, sonra Türkiye’nin, daha sonra da tüm dünyanın konuştuğu adam.
Instagram paylaşımlarını 7 milyon insan takip ediyor.
O ‘tuzlama hareketi’ efsane oldu.
Düşünebiliyor musunuz, “emoji” haline getirildi.
Çektiği videolarla, talk show’lara konu oldu. Hem de dünyanın dört bir tarafında.
Avustralya’dan New York’a…
O, bir maden işçisinin oğlu. Hayatını yoktan var etmiş biri, ilkokulu bitirmiş o kadar, 6. sınıftan terk. Kendini bildi bileli çalışmış. Üç şansı olmuş hayatta, ustası Cüneyt Asan, ortağı Mithat Erdem ve Ferit Şahenk.
Nusret’e “Yürü ya…” diyenler bunlar.
Ama yürüyen kendisi, ölene kadar çalışan da...
Dubai’yi yaktı geçti, şimdi sıra Abu Dabi’de. Ziyaret ettik, gerçekten restoranı yıkılıyor. Ama o da, gelen herkesle tek tek ilgileniyor. Four Seasons’ın içindeki restoranda yemek yiyebilmek için millet sıraya giriyor. Sadece Nusret logosu önünde selfie çekmek için bile. Arap Emirlikleri’nden kadınlar beşer, altışar geliyor. Bir masaya oturuyorlar, Nusret gidip onlara “Merhaba” diyor, zaten bu anı bekliyorlar, masadaki bütün telefonlar çıkıyor, flaşlar patlıyor, Nusret şovuna başlıyor, herkes fotoğraf çekiyor.
Gece ilerledikçe görüyorsunuz ki, bütün masaların istediği tek şey Nusret. Onunla fotoğraf çektirmek, biraz sohbet etmek ve tuzlama hareketini videoya çekmek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne kadar kaçarsak kaçalım bir gün kendimizi annemize benzerken buluruz! 15 Eylül 2019 | 668 Okunma Bugün vizyona giren ‘Kız Kardeşler’ filminin yönetmeni Emin Alper: Erkekler, kadınları dizginleyemediklerini anladıkları noktada onları öldürüyorlar! 13 Eylül 2019 | 221 Okunma Hepimize örnek olsun 12 Eylül 2019 | 325 Okunma Yazıklar olsun! Masum bir can daha gitti 11 Eylül 2019 | 152 Okunma Rap’çiler susmadılar! 10 Eylül 2019 | 486 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar