FETÖ'ye üye değil ama...

R.T. Erdoğan'ın nerede tatil yaptığının haberini ilk veren de o, R. T. Erdoğan'ın darbecilere direnmek için yaptığı ilk çağrıyı CNNTürk'ten önce haberleştiren de o. Sözcü gazetesinin...

R.T. Erdoğan'ın nerede tatil yaptığının haberini ilk veren de o, R. T. Erdoğan'ın darbecilere direnmek için yaptığı ilk çağrıyı CNNTürk'ten önce haberleştiren de o.

Sözcü gazetesinin muhabiri Gökmen Ulu "FETÖ'ye üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek"ten gözaltına alındı. Ne demek oluyor bu?!

Herkes "Cumhurbaşkanı"nın nerede tatil yaptığının merakında... İlk haberi veren böbürlenecek... Gazetecilik böyle bir şey... Ya "yandaş" gazetede ilk haber verilseydi?

 Bir de "FETÖ'ye üye olmamak" demek yok mu?! Ölçüsü ne bunun?

O vakit Türkiye'de herkes suçlu... Sadece Türkiye'de değil bütün dünyada herkes...

Dediklerine göre Fethullahçıların 170 ülkede ilk mektepleri, orta mektepleri, üniversiteleri varmış. Bu mekteplerde okumuşlar da "örgüt üyesi" veya "örgüt üyesi olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemiş." olabilirler.

Fethullahçıların mekteplerinden mezun biri ülkesinin büyükelçisi olarak gelse kabul etmeyeceğiz herhâlde! O ülke yönetimine: "Bu elçiyi geri çekin!" diyeceğiz! Ülkelerle ilişkilerde yönetenlerin geçmişine bakıp mı karar verilecek artık?

R. T. Erdoğan, kendisini arkadan vuran o şahıs için "a..çak", "k..pe" sıfatlarını kullanıyor ya, bu kadar kötülüğe maruz kaldıktan sonra hangi sıfatı kullansa azdır. Çok canını yaktılar çook! Yüz hatlarını inceleyin... Çizgilerin birkaç yıldır nasıl derinleştiğini görürsünüz. Bu izler arkadan vurulmanın izleridir. İşte bu sıfatlarla anılan birinin dış ülkelerde kurdurduğu mektep mezununun FETÖ adına buraya gelmediğini kim garanti edebilir?! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar